6 ayında hala aşk yapmaya devam edenler.bebeginize bişe olur diye korkuyonuzmu.?

xvelembar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
183
4
96
Diğer
:utangac:eşleride anlamak lazım ama. ben böcüğüm rahatsız oluyordur diye üzülüyorum:CüvCüv:

Son düzenleme:
:utangac:eşleride anlamak lazım ama. ben böcüğüm rahatsız oluyordur diye üzülüyorum:CüvCüv:

cnm bende 5.5 aylık hamıleyım.devam edıyoruz normal hayatımıza,tabı daha dıkkatlı.bende senın gıbı cok korkuyordum bebegıme bısey olcak dıye ama netten arastırdım bebek ozel bı yerde saklı ımıs,korunuyormus...hıcbısekılde ona zarar gelmıyormus.kanaman ve dusuk tehlıken yoksa rahat ol...allah saglıkla kucagına almak nasıp etsın...

26+4 deyiz bizde devam ediyoruz ama daha dikkatli bir şekilde tabii ki. Hatta ben bu konuda çok rahatım ama eşim endişeleniyor bana ya da bebeğe bişe olucak diye :)

30 haftalık hamıleyım tık yok bızde
dondurulmus embıryo ıle kaldım
doktor 3 bucuk ay sonra ızın verdı ama yapmadık eşim cok anlayıslı
korkuyoruz vallaha napalım:hulya:

ben 7 aylığa giricem yarın , devam ediyoruz.doktorun yasaklamadığı sürece bir sorun olmaz sanıyorum.bana son bir aya kadar devam dedi.

ben tedaviyle hamile kaldığım için doğuma kadar yapmamaya karar verdik....sağolsun eşimde çok anlayışlı....tedavi bebeklerinde erken doğum riski olduğu için doktorlar pek önermiyor zaten..ayrıca ilişki sonrası kasılmalar da erken doğum riskine sokuyor diye biliyorum ben..zaten 7 sene den sonra hamile kaldım hiç bir koşulda bebeğimi riske atamam ben....kocam bekleyiversin:)

benımde ılk 3 ay dusuk tehlıkem wardı su an hersey normal ama esım sagolsun anlayıslı bısey olur dıye korkuyor teklıf bıle etmedı

dr bize ilk iki ay filan yok dedi, sonra sık olmamak ve eskisi gibi olmamak kaydıyla izin verdi biz de haftada bir iki kez devam ettik
ama 30. haftaya gelince eşim bebek karnımda kıpırdadıkça kendini kötü hisssetti biz de onun isteğiyle bıraktık dr a da sormadım bi daha
ama son ana kadar devam edenler olduğunu ve doğumda zorlanmadıklarını da kk dan okumuştum
dr özel bişey demediyse devam edilebilir ama eşlerin karşılıklı isteği de önemli tabii

eğer risk yoksa gebeliğin son ayına kadar bi sorun olmaz
hatta normal doğum için iyiymiş ilişki

bana da doktor birkaç ay yasak getirmişti.idrar yolu enfeksiyonum ayrıca miyomum olduğu için.sonra da haftada bir kereyi geçmemek ve prezervatif kullanmak koşuluyla problem olmaz dedi.beş buçuk aylık oldum.benim henüz başıma gelmedi ama merak ediyorum yaşayan vardır,tam o esnada bebek içerden vurmaya başlayınca ne hissediyorsunuz yani konsantrasyon falan kalır mı insanda.ben utanırım oğluşumdan yapamam :kedi:

:roflol: yazık böcügüm tepe taplak oluyo sanırım.ben aşk yaptıktan sonra hissediyorum.yine uyutmadınız ya gece gece der gibi:roflol:

arkadaşlar ilk 3 ay ve 7-ci ay bebegin düşük tehlikesi olur.İlişki olmalı ama önceler oldugu gibi degil.(ihtirası azaltın))))

Back
X