6 aylık alerjik bebek ve gaz

Yani gazı vardı ve kakada mukus vardı. Ama bunların tek başına alerji belirtisi olmayacağını söyledi doktorumuz. Bu arada bizimkinin ekstra atopik dermatiti de vardı ama onu da bizim de hassas ve beyaz tenli olmamıza bağladı. Sonuç olarak 8 aylık hala gaz var çoklu gıda alerjisine döndü inek sütü proteini alerjisi.
Ama tabi ben buradaki çoğu anne gibi katı bir diyet yapmadan emziriyorum çocuğumu. Türkiye’den daha farklı ilerliyor süreç bizim için. Sadece yorucu mu evet yorucu ama bir şekilde günler geçiyor.

Bizim emmiyor mama içiyor zaten. Bir haftadır gaz başladı 3.aydan sonra yani ama başka birşey yok bugün de mukuslu kaka oldu . Evet yani yorucu gerçekten çocuk kıvrandıkça içim gidiyor reflü dediler ilaç verdiler reflü için biraz yemesi düzeldi

Mama falan değiştirdiniz mi acaba bu süreçte? Yani durup dururken her şey aynıyken alerji olur mu hiç bilmiyorum ama umarım kısa sürede düzelir durumunuz

Mama falan değiştirdiniz mi acaba bu süreçte? Yani durup dururken her şey aynıyken alerji olur mu hiç bilmiyorum ama umarım kısa sürede düzelir durumunuz
Evet Bebelac gold kullandım 4.gün sancılandı ilk 3 gün birşry yoktu herhalde mama yaramamdı dedim Hipp aldım Hipp de yeni bir mamaydı bizim için yine düzelmedi çocuk gazı devam etti sonra doğduğunda sma comfort kullanıyorduk gazı yoktu dedim yine onu alayım onu aldım ama hala gaz şiddetle devam ediyor birkaç hafta golden gost kullanmıştım onda hiç sancı yoktu ondan sonra bunları denedikçe kötü oldu yine golden s döncem galıba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…