6 Aylık Anne Karnı

ey Allahım yaaaaa insan izLerken biLe deLiriyooo waLLaaa sıpaaaayaa bak yahuuuu

turkce 6 aylik demisler videonun basinda ama alti bucuk aylik yaziyor orjinalde..
ama tam sipa delecek kadinin karnini ya huu :)
10 aylik olmasin sakin! bikmis orda durmaktan galiba, anasina saldiriyo sositososito

benimde 26. haftam
maşallah kızım hiç durmuyor dışardan belli oluyor artık hareketleri ama videodaki kadının maşallahı var o kadarda değil benimki

nasıl bir hareketlilikti o öle ben de oğlumu hareketli sanırdım nerdeyse fırlayıverecek dışarı:)

ayyy çok güzel benimde oğluşuma hamileyken karnım çok büyüktü belkide ondan daha büyüktü şimdi ikinciye hamileyim bakalım o nasıl olcak

Benim karnım 6 aydan sonra belirmeye başlamasına rağmen iç karın genişliğinden dolayı bebek bundan daha hareketliydi.
Özellikle gece durmuyodu sanki oyun saati gelmiş oyun istiyodu.

Şuan 9 . u ayıma girdim inanılmaz hareketli biran önce doğsun istiyorum.

Allah cc herkese bu güzelliği nasip etsin inş..

bende 6 aylığım ama karnım bukadar büyümedi.Kızımın hareketleri kalp atışı gibi tıp tıp s.Bazen TV kumandasını karnımın üzerine koyuyorum zıplatıyor kerata:))

ben de şu an 6 aylığım. benim de karnım o kadar büyük değil tabi ama aynı öyle tekmeler atıyor oğluşum. bazen kafasını dayıyor resmen karnımın şekli değişiyor :)) çok fazla hareketli ve akşamları hiç uyutmuyor beni :)

bende 6.ayın içindeyim benimde bebeğim çok hareketli ama bukadarda değil. bence daha büyüktür bu.......

benim bebişde böle bazen çok haret ediyor bazende yok denecek kadar az ama haret ettiği zamanlar oda böle durmuyo yerinde hiç :)

ben de 27 haftalık hamileyim ama bnm oğluşumun böyle eli kolu belli olmuyor öyle tak tak attırıyor bazen karnım da bu kadar büyümedi daha
bende mi bişy var acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…