• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık bebeğe kilo aldırmak için ne yapmalıyım?

Kediliyimben

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
18
Merhaba hanımlar, 6 aylık olmaya 1 hafta kaldı. 6 kilo yeni oldu. Çok zayıf dedi dr. Kilo aldıran tarifler araştır dedi..Sma optipro kullanıyoruz sütüm kesildiği için ama çok iştahlı bir bebek değildi zaten. Normal kilosuna gelse yeter. Çünkü sürekli hastalanıyor zayıf olduğu için 😢 Lütfen yardım edin. Düşünmekten psikolojim bozuldu.

Merhaba hanımlar, 6 aylık olmaya 1 hafta kaldı. 6 kilo yeni oldu. Çok zayıf dedi dr. Kilo aldıran tarifler araştır dedi..Sma optipro kullanıyoruz sütüm kesildiği için ama çok iştahlı bir bebek değildi zaten. Normal kilosuna gelse yeter. Çünkü sürekli hastalanıyor zayıf olduğu için 😢 Lütfen yardım edin. Düşünmekten psikolojim bozuldu.
Aptamil iyi kilo aldırıyor onu deneyin

Sabah ogunlerinde atom benzeri karisimlar hazırlayıp verin.

Benim kizlarimi kilo aldiran hep atomlar olmustur, simdi 6 aylik bebek ne yer ne icer unuttum gitti ama o aylardayken kuruyemis (sadece ceviz deneyin alerjisi olabilir) biskuvi, yulaf ezmesi, azicik anne sutu (sizin durumunuzda mama) eger olmaz diyorsaniz yulaf ezmesini acacak kadar su (1 tatli kasigi kadar), azicik beyaz peynir veya labne (labne daha kivamli ve dogal) kullanabilirsiniz, hem iştahını acar, hemde kilo aldirir. Bunlari blenderdan gecirip cok kati olursa yine mama veya suyla acabilirsiniz.

Eger kabizlik gibi bir problemi var ise kuru meyvede ekleyebilirsiniz.

Back
X