• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 6 aylık bebeğe ne kadar püre ve muhalllebi verilir?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sebze püresi için bizim doktorumuz 1 kahve fincanıyla başla dedi daha sonra doymazsa arttıracaksınız dedi. Tabi ilk gün 1 fincanı bitirip bitirmemek bebeğe kalmış 😃
Sabah meyve öğlen sebze ikindide yoğurt veriyorum ben bazen birer fincanı tamamlıyor bazen fazlasını istiyor bazen hiç istemiyor 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim bebekte 7. ayına girdi ama sadece anne sütü alıyo hiçbişe yemek istemiyor. akşam yatarken zorla muhallebi yediriyorum çeyrek çay bardağı.

benim bebekte 7. ayına girdi ama sadece anne sütü alıyo hiçbişe yemek istemiyor. akşam yatarken zorla muhallebi yediriyorum çeyrek çay bardağı.

Azda olsa meyve yoğurt sebze püresi ver 1-2 kaşıkta olsun yedin genede damak tadı oluşması içinde gerekli hem vitaminde olur artık bir süre sonra süt doyurmayacak onu çünkü 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X