canım neden dini boyutu önemli değil sonuçta günah bir canlıyı bile bile öldürüyosun bence ya silahı çekip birini vurmuşsu ha kürtaj yaptırmışsı hiç bir farkı yok .bence bunu yapan kişi eşiyle korunmadan bereber olmuyacaktı ha kazara oldu napalım diyolarsada bence ben bir anne olarak ve anneliğin ne kadar kutsal oladuğuna inanarak kesinlikle aldırmasın derim
Dini boyut diye söylediğiniz şey aslında vicdanın söylediğinin ta kendisi. Ayrıca tüm dinleri kastediyorsanız hepsi aynı şeyi söyler bir canlının canını almak hususunda. Başa dönüyoruz yani vicdanınızın aslında söylediğini.
Arkadaşlar ikiz doğuranlar ne yapsınlar hatta üçüz hatta dördüz.... Evet iki kez hamile kalmak elbette çok zor. Ama başa gelen çekilir. Benim arkadaşım 6 aylık sezeryan üzerine hamile kaldı doktor dikişlerin açılır dese de zamanında sağlıklı bi doğum yaptı. Düşünsenize sağlıklı bir bebek sizin en fazla iki yılınızı alacak sonra 'iyi ki doğurmuşum' diyeceğiniz bir mucizeye dönüşecek.
Hayat insanlara yeter ki başka zorluklar vermesin. Mesela özürlü bir çocuğa bir ömür bakmak gibi... Gecici bi süreç için bu kadar kendinizi yıpratmayın arkadaşlar bence.
Kızlar bizler gibi martta doğum yapan bir arkadaşım var ve yeniden hamile.....o aldırmak istiyor ama kararsız görüşlerinize ihtiyacı varr....
ben yorum yapamıyorum çünkü kelimelerin kifayetsiz kaldığı nokta tam da burası.....işin dini boyutu bence önemli değil ama vicdani boyutu da var biryandan vücut daha kendini toparlayamamış yeni bebek için sağlıklı bir ortam yok bilemedim sizden görüş alalım...
ne demek dini boyutu önemli değil?
bunun günahı ne olacak peki?
vicdanda dini kendisi değilmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?