- Konu Sahibi yusufun_annesi
-
selamlar....
oğlum önümüzdeki hafta 6 ayını dolduracak ve yattığı yerde çok keyifli bir paşa. en sevdiği oyuncakları sağına soluna serpiştiriyorum yok nafile sağa sola dönüyor sonra hoop sırt üstü geri.yüz üstü bıraktığımda biraz etrafı seyrediyor sonra pes.Doktoru motor hareketlerini yeterli görüyor ama bana göre sanki biraz tembel.zaten 24/15 uyuyor.
sizin bebeklerde bu dönme atraksiyonları nasıl paylaşırsanız sevinirim
benim oğlanda 6. ayına 3 gün kala döndü.şimdide tutamıyoruz geçen gün yataktan uçarken havada yakaladım. düşseydi kesin bir yerine birşey olurdu çünkü yatağım yüksek.
benim kızım da cok hareketlı bı dakıka yerınde durmuyo, kucakta sureklı zıplar, yere koyunca yuwarlanır, yuzustu doner, bı de gerı gerı emeklıyo:))))
uyku desen gun ıcınde en fazla 1 saat, gece de 9 saat uyusa sukredıyorum..ben de uyku konusunda endıselıyım ya az uyudugu ıcın gelısımını tamamlayamayacagından korkuyorum..bu arada 6 ay 11 gunluk olduk bugun..
bende onu merak ediyorum cocuklar uykuda beyin gelişimi olurmus bu uyumayan cocuklar ne olcak :)
selamlar....
oğlum önümüzdeki hafta 6 ayını dolduracak ve yattığı yerde çok keyifli bir paşa. en sevdiği oyuncakları sağına soluna serpiştiriyorum yok nafile sağa sola dönüyor sonra hoop sırt üstü geri.yüz üstü bıraktığımda biraz etrafı seyrediyor sonra pes.Doktoru motor hareketlerini yeterli görüyor ama bana göre sanki biraz tembel.zaten 24/15 uyuyor.
sizin bebeklerde bu dönme atraksiyonları nasıl paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?