Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Altı aylık bebek nasıl tam oturacak?
Ne emeklemesi? Yapmayın Allah aşkına.
Valla şaşıp kalıyorum böyle beklentilere, araştırın netten, gidin sorun bi doktora. İçiniz rahat eder.
zorlamayin yavruyu..6 ayda nasil tam otursun bebek?
8-9. ayi ancak bulur saglamca oturmasi.
bu telasiniz kalcasinda cikiga dahi sebep olur sakin zorla oturtmaya calismayin..
emeklemesi icin once duzgunce oturabilmesi lazim hanimefendi,cocugu zorlamayin..
ve her cocukta ayni olmaz,2-3 ay sekebilir bu surec.
sakin sakin ayaklarini yere bastirmaya calismayin buarada,aceleci gibisiniz gercekten cocukta fiziksel rahatsizliklara sebep olursunuz.
Benim ilk bebeğim diye ben böyle paniklemiştim ama gerçekten çok daha erken.. 6 aylıkken destekli yanında yastıklar varken felan rahat oturabilir.. Emeklemeye gelince benim oğlum 10,5 aylıkken emekledi... Kafaya takacak hiçbişi yok.. Allah bağışlasın yavrunuzu..
Benim oğlum daha 6.5 aylıkken pek de güzel emekliyordu olamaz diye bişey yok ama daha erken her çocuğun gelişimi başkadır. Şimdi kızım5.5 aylık o da erken emekleyecek gibi görünüyor bayagi çabalıyor emeklemek için. 6 ay oldu emeklemiyor deyip panik yapmayın yani bazı bebekler hiç emeklemeden direk yürümeye başlıyor. Tek başına oturmasına da daha 1 ay falan var. Herşey yolunda yani:) Allah bağışlasın