6 aylık bebeğim..

asminim2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
10
3
86
s.a. arkadaşlar kızım 6 aylık oldu ama daha tam oturamıyor emeklemiyorda sizin bebekleriniz ne durumda acaba ....................

Altı aylık bebek nasıl tam oturacak?
Ne emeklemesi? Yapmayın Allah aşkına.
Valla şaşıp kalıyorum böyle beklentilere, araştırın netten, gidin sorun bi doktora. İçiniz rahat eder.

Bizim ki maraton koşuyor zaar

bizmi çok aceleciyiz acep o_O

zorlamayin yavruyu..6 ayda nasil tam otursun bebek?
8-9. ayi ancak bulur saglamca oturmasi.
bu telasiniz kalcasinda cikiga dahi sebep olur sakin zorla oturtmaya calismayin..
emeklemesi icin once duzgunce oturabilmesi lazim hanimefendi,cocugu zorlamayin..
ve her cocukta ayni olmaz,2-3 ay sekebilir bu surec.
sakin sakin ayaklarini yere bastirmaya calismayin buarada,aceleci gibisiniz gercekten cocukta fiziksel rahatsizliklara sebep olursunuz.

Bızımkıde 6bucuk aylık etrafndakı yastıklarla oturabılıyo yoksa oturamıyo yastıkla oturtuyorum cunku yattıgı yerde dogrulp kalkmya calısıyo kafası gerı dusunce bı sure snra mızıklanıyo kalkmak ıstıyo tombıs bıraz yastıkla oturtp oyncklrını vryrm keyfı yerne gelıyo kendı kendıne yuzustu donp tkrr sırtustu donebılıyo bırazcık oyle drp oyn oynuyo ama emeklemıyo bzmkde

s.a. arkadaşlar kızım 6 aylık oldu ama daha tam oturamıyor emeklemiyorda sizin bebekleriniz ne durumda acaba ....................

Benim ilk bebeğim diye ben böyle paniklemiştim ama gerçekten çok daha erken.. 6 aylıkken destekli yanında yastıklar varken felan rahat oturabilir.. Emeklemeye gelince benim oğlum 10,5 aylıkken emekledi... Kafaya takacak hiçbişi yok.. Allah bağışlasın yavrunuzu..

Benim oğlum daha 6.5 aylıkken pek de güzel emekliyordu olamaz diye bişey yok ama daha erken her çocuğun gelişimi başkadır. Şimdi kızım5.5 aylık o da erken emekleyecek gibi görünüyor bayagi çabalıyor emeklemek için. 6 ay oldu emeklemiyor deyip panik yapmayın yani bazı bebekler hiç emeklemeden direk yürümeye başlıyor. Tek başına oturmasına da daha 1 ay falan var. Herşey yolunda yani:) Allah bağışlasın

Back
X