evet arkadaşın dediği gibi benim kızımda 6.5 aylık isteksiz yiyor bayıla bayıla yemiyor ama bir şekilde tıkıyoruz ağzına öğlen sebze çorbasının yanında yoğurt verdim ağzını açıyor bayılıyor yoğurda tam o sırada çorbayı veriyorum yada bazen daha hiç yemeden ağzına kaşığı değdiriyorum açmıyor kilitliyor ağzını parmağımla açıp tıkıyorum kaşığı tadını alınca kendisi yada güldürüyoruz tam ağzını açınca hoop kaşık içeriye böyle böyle yiyor seni anlıyorum çok zor yemeyen çocuk inan yarım saat veya bir saat sürüyor yemek yedirmek bide bıkmadan sevdiği şeyleri bulabilirsen en azından onları yedirirdin.
bu öneriler güzel ama sanırım biraz daha büyük bebekler için belki de çocuklar için faydalı olacaktır. Umarım büyüyünce ihtiyacım olmaz ama olursa iyi öneriler var denenebilir.
bu multivitamin nasıl birşey damla mı şurup mu? Adı var mı yoksa multivitamin diye mi geçiyor* yarın bi eczaneye gideyim sorayım en iyisi.
şu sevdiği şeyle kandırmak iyi bir fikir o zaman önce seveceği birşey bulmalıyım yani hevesle ağzını açacağı bir şey. sonrada diğer şeyleri bunun yardımıyla yedirebilirim belki...
Canim bak ismini vereyim ben sana kullaniyorum cokta memnunum MINADEX multivitamin syrup ben portakalli kullaniyorum izmirden almistim eczaci bir arkadasim var o önermisti bagisikligi desdekleyici ac karnina icirirsen istah yapiyor tok karnina icirirsende vitamin aliyor ben önce harnup pekmezi arkadanda surubu veriyorum en az 15 dakika bekliyorum sutlu bir gida almamasi icin sonucta keciboynuzu pekmezinde cok kalsiyum ve demir var
Birde sana tavsiyem su marketlerde satilan meyve fileleri varya onu al canim icine elma koy eline ver ben sirasiyla su meyveleri koyuyorum benimki cildiriyo kendi basina onu kemirirken elinden asla alamiyorum okadar yani Elma,armut,kuru incir,hurma,kuru kayisi hatta muz bile koyuyorum güvenli bir sekilde kendi basina meyvesini püre haline getire getire yiyor hele tadini alipda o fileyi taniyinca elinde görür görmez el cirpmaya basliyor..
benimkizda zor yer bir aydir oyunla yediriyorum yaptigim corbalri artik yemiyor bende hazir aliyorum!! dusunun eline sise kapagi kablo yemek kasigi veriyorum
hatta bzen durup gazete resimlerini anlatiyorum kendimce :)
öle deme daninonun hepsını yemiş ama :))
yaa sende sorun yok yemeyen cocuk yemıyor
öle deme daninonun hepsını yemiş ama :))
yaa sende sorun yok yemeyen cocuk yemıyor
of of yemeyen cocuk...cok zor cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?