Bebek Beslenmesi 6 Aylık Bebek Beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba hanımlar 6 ay önce sezaryen doğumlu beraber bebeğim tip fakültesinde yirmi beş gün kaldı ve beni hiç tutmadi.Sağarak bebeğime sütümü iki ayı bitene kadar verdim ama çoğu zaman manayla beslendi. 6 ay 12 günlük bebeğim bugün 7.5 kilo.yaklasik yirmi gün önce tartıltığında 7.300 demişlerdi.bugun hastanede kilosunu söylediğinde doktor moralim bozuldu. Şuan hergün ek gıda veriyorum. 4 aylık iken başladım azar azar ek gıda vermeye ve suan aç iken yemesi gereken bir kase yoğurdu parça parça ogune bölerek ancak yedirin. Bebeğim iştahlı değil masayı da yemeği de çok aç ise güzel yiyor öğün alamayan yedireyim desem de çok yemiyor kahvaltıda bir yumurta sarısı taze meyve suyu veya pekmez sulamasi yapıyorum suyu ve sulu şeyleri çok seviyor içiyor ama yemesi gerekenleri yemiyor. ilk bebeğim olduğu için nasıl yapsam bilemiyorum çok ta hazırlanan bebeğime nasıl yedirebilirim

Back