Avakado verebilirsin canım hem çok faydalı bebişiler için ben bulunduğum yerde pahali satıyorlar diye int bi sayfadan alıyorum 10 tane falan bize 1 ay yetiyo tane 2 lira zaten günde çeyreğini vereceksin yeter yaniMerhabalar kizim 6bucuk aylik ve artik kis mevsiminde olmamiz sebebiyle elma portakal mandalina muz kivi var hergun elma yemekten biktik muz kabiz yapiyor ve mandalina portakal ve kivinin 1 yastan once verilmemesi gerektigini okumustum siz neler veriyorsunuz yada neler tavsiye edebilirsiniZ ?
Bende avokado dusunuyorumEvet ya bende bu konudan müzdaripim ek gıdaya meyveyle başladık 3 gün elma yedik şimdi armut hadi sonrada muz devamı yok işte bende avakadoyu okudum faydalıymış deniycem bakalım. Siz ek gıdaya Nasıl devam ediceksinzi
Bence idealKizlar yoğurdu yarim çay bardaği versem çok mu olur
Avokado alerji yapmaz mi ki?Bende avokado dusunuyorum
Tarhana verebiliyor muyuz nette bir doktor dinledim 8.aya kadar verilmez diyorduBen de avakado verdim 5-6 kez ama doktorumuz vermeyin dedi. Hatta keşke vermeseydiniz dedi. Bence doktorunuza danışmadan bilmediğiniz şeyleri vermeyin. Muz, elma, armut, bebek biskuvisi, tarhana ve yoğurt veriyorum şimdilik.
Ben de avakado verdim 5-6 kez ama doktorumuz vermeyin dedi. Hatta keşke vermeseydiniz dedi. Bence doktorunuza danışmadan bilmediğiniz şeyleri vermeyin. Muz, elma, armut, bebek biskuvisi, tarhana ve yoğurt veriyorum şimdilik.
Tarhana verebiliyor muyuz nette bir doktor dinledim 8.aya kadar verilmez diyordu
Tarhana için 7. ayı bekleyin demişti bizim doktor
Katiliyorum doktora sormak lazim önceDüzenleme yapamıyoruz sanırım :) Konu başlığında 6aylık kısmına dikkat etmemişim. Benim bebeğim 8 aylık . Ama daha önce de yazdığım gibi. Her çocuğun gelişimi yapısı farklı bence doktora danışılmadan kulaktan dolma hiçbir şey verilmemeli bebeğe.
Yedigi kadar veriyorum bir kaba biraz pirinc bir tane havuc bal kabagi biraz ispanak koy az da zeytin yagi koy kaynat sonra karisimi robot gbi birseyden gecir soguyunca ver.Sebze çorbasi tarifi verebilir misiniz kizlar ya kaç kaşik veriyorsunuz bir de kizim 2 hafta sonra 6 aylik olacak
Tamam süzgeçte ezsem vitamini gitmese yutabilir mi ki?Yedigi kadar veriyorum bir kaba biraz pirinc bir tane havuc bal kabagi biraz ispanak koy az da zeytin yagi koy kaynat sonra karisimi robot gbi birseyden gecir soguyunca ver.
Olur heralde ama ispanaklardan emin olamadim.Tamam süzgeçte ezsem vitamini gitmese yutabilir mi ki?
Tamam süzgeçte ezsem vitamini gitmese yutabilir mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?