Kızlar selam, uzun zamandır forumu takip ediyorum artık benim de sizlerle dertleşip vereceğiniz fikirlere ihtiyacım var.
6 aydır evliyim yapım gereği insanlarla çabuk kaynaşamam. Eşimin ailesi nişan zamanı ve sonrası hep bu konuda gereksiz alınganlık yapıp huzursuzluk çıkardı kv ve görümcem eşimi onlardan ayıramayacağımı sürekli hayatımızda olacaklarını bile açıkça yüzüme söylediler. Ki öyle bir derdim düşüncem bile yoktu gereksiz kıskançlıkları ve küslükleri ile 1 yıla yakın nişan dönemini hep burnumdan getirdiler.
Eşim çok pasif kv ve görümce sürekli hastayız hastanedeyiz ayıldık bayıldık diyerek kendilerini acındırdıkça o da vicdan yapıp haklı olduğum konularda beni savunamaz. En ufak birseyde bizi sil derler konuşmazlar o da günlerce yemez icmez uyumaz uzuntusunden.
Dügün günümde bile beş karış surat yaparak geldiler.ikisi kalabalıkta yanıma gelip arkadaslarin neden surekli yaninda, gelin odasına girmeyecekler vs diye tartışma yarattılar ve tabiki kaçınılmaz son olarak bayılıp hastanelik oldular hep ayni taktik yani.
Ben o günden sonra kendileri ile konuşmuyorum hoş onlar da benimle aynı şekilde zaten.eşimde sen haklısın demedi onlara kıyamayıp ama en azından "bende görüşmenizi istemiyorum artık" dedi.yalnız bu olaylar olurken benim ailem hiç karışmadı kötülük olmasın diye tek bir laf etmediler dugun gunumde o rezillikte bile ama eşim onlarla görüşmek istemiyor pek yani kendi ailesiyle bir sorunu yok neden böyle yaptınız diye sormadı bile bende öyle bir talepte bulunmam zaten ailesidir iyi olsun gitsin görüşsün ama ailem ya da akrabalarımdan biri davet ettiklerinde tek gidiyor ya da bi bahane buluyorum..
En sonunda bu durum düzelmezse boşanırız dedim kesinlikle ayrılmak istemiyor ama duzeltmek icin bir adım da atmıyor.
Nasıl davranmalı bu konu karşısında ne yapmalıyım bilmiyorum inanın şu an evde valizim hazır ailemin yanına dönüp dönmemeyi düşünüyorum bir akıl verin lütfen bayanlar?