6 aylık evliyim ve boşanmak üzereyim:(

Bence bir avukata sorun. Evden gitmek, eşya almak filan olumsuz olabilir. Bunları size karşı kullanabilir. Size vururken kamera kaydı filan almaya çalışın iz bırakacak kadar vurmuyorsa. Elinizde belge olsun en azından.

Evde. Ben boşanalm deyince dünden hazır sorun çıkarmaz herhalde
Daha önceki konunuzda rapor aldığınızı, mesajlarını sakladığınızı yazıyorsunuz. Siz mi bu olaylara rağmen tekrar bir şans istediniz ?
Daha 6 ayın içinde bunlar yaşanıyorsa ilerisini düşünmek bile istemiyorum 😔

Bence bir avukata sorun. Evden gitmek, eşya almak filan olumsuz olabilir. Bunları size karşı kullanabilir. Size vururken kamera kaydı filan almaya çalışın iz bırakacak kadar vurmuyorsa. Elinizde belge olsun en azından.
Her fırsatta evden defol diyor ben de bunu söyler can güvenliğim yoktu derim ayrıca hemen dava acarsam sorun olacagını sanmam

Daha önceki konunuzda rapor aldığınızı, mesajlarını sakladığınızı yazıyorsunuz. Siz mi bu olaylara rağmen tekrar bir şans istediniz ?
Daha 6 ayın içinde bunlar yaşanıyorsa ilerisini düşünmek bile istemiyorum 😔
Hayır tabi ki boşanalm deyince razı ama kendi adım atmıyor

Yarın evde olmayacak mı ? Ayrılırken eşiniz sıkıntı çıkartmasın.
Yani ben boşanalm deyince dünden razı ancak kendi hiç adım atmıyor bazen diyor boşanalm git dava aç diyor kendinde tık yok. Bnm yapamayacagımı mı düşünüyor bilmiyorm

Bence cok saçma hemen ev bulup çıkıyorum demeniz. Ofke kontrolü olmayan biriydi zaten demissiniz. Birde el kol sallayip cikacaksiniz. Öyle iki günde ev tutulup içine yerlesilcek olmaz zaten. Burdakilerde vermis gazı hep böyle yapıyorlar.
Hemen bosan, hemen git, hemen çık kolaydi sanki.
Annenlere söyle ya da bir tanıdığına bir süre onlarda kal bosanma davasini ac ve ev vak bu süreçte yaninda insan olsun.

Darp raporu almaya çalışın. Darp edildiğinize dair şahit var mı nasıl kanıt toplayabiliyorsanız toplayın. Çok üzüldüm. Kendinizi kurtarın.

İyi öyleyse. Bence aileden birilerini çağırın ve avukatla görüşün. Ev tutmanız filan zor geldi. Adam iyice coşup kapınıza gelebilir. Atarlar 3 günde o evden de. Kusura bakmayın da mantıktan çok uzaksınız. Ev tutup hemen nereye çıkıyorsunuz ki? Bari öğretmen evinde filan bekleyin aileniz gelene kadar.

İyi öyleyse. Bence aileden birilerini çağırın ve avukatla görüşün. Ev tutmanız filan zor geldi. Adam iyice coşup kapınıza gelebilir. Atarlar 3 günde o evden de. Kusura bakmayın da mantıktan çok uzaksınız. Ev tutup hemen nereye çıkıyorsunuz ki? Bari öğretmen evinde filan bekleyin aileniz gelene kadar.
Bunu soyleyenlerde var bu insanlar iyilik değil kötülük istiyor ya da mantığını hic kullanmiyor. Hadi bu düşünemiyor hali kötü diyelim ki gene mantiksiz da akil verenler. Gülme geldi

Bence cok saçma hemen ev bulup çıkıyorum demeniz. Ofke kontrolü olmayan biriydi zaten demissiniz. Birde el kol sallayip cikacaksiniz. Öyle iki günde ev tutulup içine yerlesilcek olmaz zaten. Burdakilerde vermis gazı hep böyle yapıyorlar.
Annenlere söyle ya da bir tanıdığına bir süre onlarda kal bosanma davasini ac ve ev vak bu süreçte yaninda insan olsun.

Bence de size katılıyorum. Evdeki ufak tefek şeye kadına saldırıyormuş. Evden eşyaları alıp kaçtığını görünce öldürecek belki?

Şahidiniz var mı?
V
Daha önce iki kez yaptm onu o evde benm eşyalarımla keyif sürerken ben rezil oldum orda burda. Ailem geneli bildiği için vereceğim her kararda arkamda. Ev iyi kötü demeyip hemen çıkıcam artık

Hayır işte. Ailem daha önce karıstıgı için ailemle kavgalı zaten. Her olayda boşanalım bitsin defol diyen adam nie gitmeme izin vermesin ki. Kendi diyor az önce dedim daha git napıyorsan yap avukatı da bul diyor

Bunu soyleyenlerde var bu insanlar iyilik değil kötülük istiyor ya da mantığını hic kullanmiyor. Hadi bu düşünemiyor hali kötü diyelim ki gene mantiksiz da akil verenler. Gülme geldi
Ben anlamadım şimdi siz o arkadasın ev bulmak zor bekle aileni demesine mi kızdınız

Maalesef 1 yıl dolmadan anlaşmalı dahi olsa boşanılmıyor. Türk Medeni Kanunu madde 166

Back
X