6 aylık evliyim ve boşanmak üzereyim:(

Maalesef 1 yıl dolmadan anlaşmalı dahi olsa boşanılmıyor. Türk Medeni Kanunu madde 166
Daha doğrusu anlaşmalı boşanmak mümkün değil. Onun dışında evlilik birliği çekilmez hale geldiyse ki şuan içinde bulundugunuz durum bu, çekişmeli olarak bosanabilirsiniz

Bişey yapmaz benm için deil kendi için yapmaz. Yarın ev bakıp eşyamı alıp çıkmayı düşünüyorm. İki yıl görüştük evet o xman da vardı öfke kontrol problemi. Ancak evlenince söz hakkım da kalmadı evde her işi yapıyorum ancak maddi olarak da katkı bekliyor bir kaşık kaldırmıyor yardımcı almama izin vermiyor bi yere gezmeye götürmüyor yani son iki aydır durum bu
Fırsatın varken mutlaka ayrıl emin ol hiç pişman olmazsın huylu huyundan vazgeçmez

6 aylık evlilikte darp küfür hakaret herşey oldu hep bi şekilde düzelttik ancak iyiyken bile pat diye bişeyden sorun çıkıyor. Artık dayanamaz oldum. Bugün durduk yere patladı yine ve kafama bi tane vurdu. Artık tolere etmiıycem kendime saygımı bırakmadı. Ailem başka şehirde hemen ev bulup eşyamı alıp çıkmalı mıyım dava açıp mı çıkmalıyım. Şunu biliyorm o asla evden gitmez hani o süreci evde geçireyim desem. Şu an ne yapmalıyım?
Öncelikle rabbim tez vakitte kurtarsin seni insaAllah. Aileni ara ve durumdan haberdar olsunlar ki tahminim haberleri vardir herhalde. Ailen arkanda olursa emin ol ki her seyi daha kolay atlatirsin ve her sey daha kolay olur. Hakkinda hayirlisi olur insaAllah

"İlim insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik; baki kalır"diye bir söz var bilir misiniz?
Tam esinizi anlatan:işsiz:

6 aylık evlilikte darp küfür hakaret herşey oldu hep bi şekilde düzelttik ancak iyiyken bile pat diye bişeyden sorun çıkıyor. Artık dayanamaz oldum. Bugün durduk yere patladı yine ve kafama bi tane vurdu. Artık tolere etmiıycem kendime saygımı bırakmadı. Ailem başka şehirde hemen ev bulup eşyamı alıp çıkmalı mıyım dava açıp mı çıkmalıyım. Şunu biliyorm o asla evden gitmez hani o süreci evde geçireyim desem. Şu an ne yapmalıyım?

Sana vurdugu zaman karakola gidip sikayette bulun , darp raporu al.Bu belgelerle tek celsede bosanir tazminat olsun nafaka olsun catir catir alirsin.
Belgesiz ispatsiz mahkeme uzarda uzar.Isin icine yalanci sahitler girer girer cikar.

Arkadaşın biri yazmış zaten.1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanamazsınız çekişmeli dava açarsınız adam da belli çirkef birsey uzarda uzar.madem o da istiyor 6 ay sıkın dişinizi öğretmen evinde falan idare edin sonra anlaşmalı tek celsede boşanın.

Sakın bir an bile düzelir diye düşünmeyin. Kimse düzelmez, kimseyi iyileştiremezsiniz özsaygınız gider. Lütfen köprüden önce ki son çıkışı kaçırmayın.

En yakın emniyete gidin şikayette bulunun. Bu tarz durumlarda kadın beyanı esastır, delil aranmaz. Uzaklaştırma da çıkartırlar o süreçte eve de gelemez yanınıza ailenizden birini çağırın. Ve boşanma sürecini başlatın... Tavsiyem budur, çekilir mi hiç öyle bir insanımsı varlık.

🙁🙁

Kesinlikle müsade etme şiddetin azı çoğu olmaz ailenle konuş ve hemen bitir bu işi bekleme maddi durumun varsa kendine ayrı bi ev tut ailenle aynı şehirde ol ki rahatsız etmesin seni

Gidersen gelemezsin dio ev aramaya çıkıcam diyorum yok gidersen gelme. Ben de gelmem tamam dedim çıktım . Mesaj atmş gel aptal aptal davranma die
Bence bosanmayacaksiniz. Siz biraz aklı başına gelsin istiyorsunuz
Ama esiniz çift karakterli sanırım Allah kolaylık versin.

Bence bosanmayacaksiniz. Siz biraz aklı başına gelsin istiyorsunuz
Ama esiniz çift karakterli sanırım Allah kolaylık versin.
Yani boşanmak için ev aramaya çıkacaktm geri gelemezsin dediği için kıyafetimi de alıp çıktım akşam da dönmüycem. Ev bakıcam dava açıcam. Şimdi neden boşanmıycaksın diyorsunuz

Canım öncelikle geçmiş olsun. Kaç yaşında olduğunu sorabilir miyim? Aileleriz uzakta mı ikinizin de?

Back
X