Arkadaslar 1 hafta sonra 6. ayımızı dolduracagız ama bebeğim cinsiyetini göstermemekte ısrarlı. Dr goremedıgı ıcın kız dıyor erkek olsa cıkıntı mıkıntı olur gorurdum dıyor. Boyle bır sey basına gelen varmı? Kız kendını gec bellı eder dıyorlar ama esımın arkadası da 6. ayına kadar kız bıldıkılerı bebegın aslnda erkek oldugunu ogrenıyorlar.
Rabbım kız da erkek te ne verırse basımın tacıdır, yeterkı saglıklı hayırlı bır evlat olsun da. Boyle oluncada ne ısım dusune bıldım ne alısverıs yapabıldım.
drlar göstermeyince hep kız diyorlar ama benimde bir arkadaşım 5. başka bir arkadaşımda 7. ayında oğlu olacağını öğrendi, inşallah siz bu gidişinizde öğrenirsiniz çünkü isim neysede alışveriş insanı çok yoruyor hele ağırlaştıkça....
cnm benim bi arkadaşım var şuanda 7 aylık hamilee...6.5 aya kadar erkek biliyorlardı ama doktor keisn demedii erkege benziyor gibi diyordu..neyse gecen ay gittiler kesin kız oldugunu ögrendiler..şimdiii bebek odaısnı kıyafetlerini almaya başladırlar:)neredeyse 7 ay hiç bşy yapmadılar cinsiyeti belli deil diye:)