- 18 Ekim 2018
- 33
- 15
- 3
- Konu Sahibi birisiiii o
2,5 senelik evliliğim ve 6 aylık kızım var.Ne yazık ki bir de çift karakterli, küfürbaz sürekli bağıran ve çocuğumu korkutan Kocam!evlenmeden önce ufak kavgalar oluyodu ama içindeki canavarı görememişim ya da görmek istemedim sanırım. Tam bir ikizler burcu iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü. Nasıl davranacağımı şaşırdım artık kendimden geçtim ufacık çocuğun yanında etmediği küfür hakaret bağırmalar çocuğu korkutmalar daha o kadar çok şey varki.Ben biraz aileme düşkünüm bu ona göre çok saçma, geçengün memleketten evime gelen babama kahvaltı hazırladım diye üstü kapalı olay çıkardı ona hazırlamıyomuşum (bahane,yalan,kıskançlık)Eve gelen her misafirin öncesi ve sonrası kavga, beraber gittiğin yerde 1 saat sonra çocuk gibi hadi kalkalım der,alışverişe çıkmak sorun kendine bişey alıp ona almadıysan vay haline, tek çıkarsın on kere arar ama sen aradığında beyfendi hesap vermez.Aşırı kıyafet takıntısı yüzünden artık İlk önce onun çamaşırını ütüsünü yapıyorum, yanlışlıkla gömleğinin yakası kırıştıusa senin saatlerce ütü yapıyo olman hiç önemli değilmiş gibi bütün ütülüler yerlere fırlatılır küfürler eşliğnde. Komşuların onu duyması sorun değil aksine ben ayıp dedikçe sigara içtiği camın önünde daha da sesini yükselterek beni aşşalar kendince. ilk aylarda doktora gitmeye ikna ettim,ona kaygı bozukluğu bana da depresyon dendi ilaç kullandık ikimiz de sonra ben delimiyim diye bıraktı, bence fazlası da var kabullenmiyo. sorunlu olan benmişim çünkü depresyona ben girmişim!Nasıl girmeyeyimki? Kızıma yeni hamile olduğumu öğrendiğimde işten çıktı ve şuan naptığı belli olmayan işler kovalıyo,maaşla çalışmak ona göre değilmiş yoksa geçinemezmişiz. Ama lüksünden,markasından da ödün vermez. Hamileliğim,lohusalığım o kadar kötü geçti ki çocuğuma bişey olacak diye ödüm koptu şükür Allah’ıma ama şuan yine aynı korkuları yaşatıyo bana çünkü her bağırmasında kızım kucağımda zıplıyo anlatmaya çalıştığımda daha da yükseliyo, aradan bi saat geçtikten sonra sanki o kişi gitti başkası geldi,olayları çıkaran benim ve o bi melek, senin kalbin kırılmış önemli değil o an barışmazsan saniyesinde yine deli gibi küfretmeye başlıyo(gibisi fazla olabilir çünkü gerçekten aklından şüphe ediyorum artık)ilk zamanlarda yaptıklarından özür diler ağlardı şimdi pişkinliğe vurdu evden git diyo, çocuktan dolayı gidemeyeceğimi sanıyo, bu arada ev annesininmiş o yüzden evi ben terk edecekmişim ama bi yandan da gitmeye kalktığında çocuğu elimden almakla hatta kaçırmakla ailemi rahatsız etmekle tehdit ediyo. anlattıklarım o kadar yüzeysel ki daha derine insem bana hemen terket diyenler olacaktır.o kadar çok istiyorum ki ondan ayrılmayı bazen eve gelemesin istiyorum. Ortada ufacık çocuğum var elimi kolumu bağlıyo napıcamı bilemiyorum artık nasıl davranacağım bilmiyorum delirmek üzereyim bi akıl verin nolur
Son düzenleme: