6 aylık kızım,küfürbaz çift karakterli eşim !

Madde kullanıor gibi geldi bana:KK43:
İkizler burcuyum burçla murçla alakası yok bu isin.Adam hasta.Gidebiliyorsan al cocugunu git annenin evine.Sonunuz iyi görünmüyor..Allah yardımcınız olsun bebeğinle:KK43:
Benim de aklıma gelmedi değil ama Yok tamamen ruh sağlığıyla alakalı bundan eminim. Annemin evine gitmek kurtuluş olsa iki dk durmayacağım ama orda da rahat vermez diye korkuyorum. Biz sakin yapıda bi aileyiz çevremizde öyle, ama onlar tam tersi komşular sesini duymuş birilerine rezil olmuşsun umrunda değil. Yapacağım şey yine mecburen gitmek olacak ama onu nasıl dizginleyeceğim bunu bilemiyorum

Off off be kuzum:KK43:
Iste insan beraber yasamadan taniyamiyor, cunku kendilerini o kadar guzel kamufle ediyorlarki oscarlik!!
Cok uzuldum size gercekten,rabbim yardimciniz olsun..psikolojik sorunlari oldugu kesin,coklu kisilik bozuklugu olabilir diye dusunuyorum, dr degilim ama az cok okuduklarimdan asinayim kesinlikle kaygi bozuklugu vs degil bildigin saldirgan bu adam musveddesi..
Calisiyormusunuz?ne yapin edin kurtulun bu adamdan ya,omrunuzu curutur valla..
Çalışıyorum ama şuan izindeyim. Evet tam oscarlık, bir de dışarda başkalarına karşı davranışlarını görseniz bana ya sen abartıyosun bu adam Gül gibi dersiniz. Dışarda bambaşka biri, başkalarına akıl vermekte üstüne yok kesinlikle çift karakterli ve böyle biriyle ömür geçmez biliyorum

Çalışıyorum ama şuan izindeyim. Evet tam oscarlık, bir de dışarda başkalarına karşı davranışlarını görseniz bana ya sen abartıyosun bu adam Gül gibi dersiniz. Dışarda bambaşka biri, başkalarına akıl vermekte üstüne yok kesinlikle çift karakterli ve böyle biriyle ömür geçmez biliyorum
Sanada yavrunada yazik canim ya,ofke kontrolude yok bunun allah korusun ya bir zarar verirse size?
Enine boyuna dusun tasin,bosanirsan eksilerin ne artilarin ne olacak diye bu surecte suyuna git biraz alttan almaya calis,zamanla dogru bir karar verecegine inaniyorum..temkinli ve mantikli hareket et boylelerinin sagi solu hic belli olmaz canim aman..

Sanada yavrunada yazik canim ya,ofke kontrolude yok bunun allah korusun ya bir zarar verirse size?
Enine boyuna dusun tasin,bosanirsan eksilerin ne artilarin ne olacak diye bu surecte suyuna git biraz alttan almaya calis,zamanla dogru bir karar verecegine inaniyorum..temkinli ve mantikli hareket et boylelerinin sagi solu hic belli olmaz canim aman..
Teşekkür ederim desteğiniz için, zamana bıraktım ama uzun bi zaman olmayacak bu. Bana ne kadar zarar verebilir onu düşünüyorum, belki hava civa havlayan köpek ısırmaz derler ama kestiremiyorum şuan. Terk etmemem için çocuğumu kullanıyo

Teşekkür ederim desteğiniz için, zamana bıraktım ama uzun bi zaman olmayacak bu. Bana ne kadar zarar verebilir onu düşünüyorum, belki hava civa havlayan köpek ısırmaz derler ama kestiremiyorum şuan. Terk etmemem için çocuğumu kullanıyo
Zaten tek kozlari cocuklar bunlarin!
Allah bildigi gibi yapsin bosver hic zitlasma bu surecte onunla,sen neler yapabilirsin ona bak ve dedigin gibi bu zaman fazla uzamasin cunku hayat cok kisa kuzum degerini bilmeli insan,cigeri bes para etmezler icin omur curutmeye degmez!
Bak gor ayrildiktan sonra daha huzurlu daha mutlu olacaksin yavrunla:)
Yeterki sen anlasmanin yolunu bul,ya tedavi olsun yada ayrilin bu sekilde yasanmaz canim yaa..

El kadar bebekten ne istiyor da bagirip korkutuyor cocugu ayy icim gitti kiyamam ona ben ya :( Ruh hastasi bence. Korkma havlayan kopek isirmaz derler hic bisey yapamaz sana . Ailen arkanda duruyorsa kendi kendine yetecek cocuga bakacak maddi gucun varsa bosa gitsin bir omur gecmez bu adamla.

Bir an önce boşanın.
Anlattıklarınızın daha fazlasını yaşadım.
Aynen dediğiniz gibi şimdi şurada konuşsa 1000 kişiyi ikna eder ki zaten kişisel gelişim uzmanıydı. Ağzı fena halde laf yapıyordu.
Kendinizi kurtarmaya bakın hemen acil..
Yalnız sizi boşanma sürecinde sizi zor günler de bekliyor. Sabredin.
Tahriklerine kapılmayın o süreçte.
İt gibi vazgeçip çıkacak hayatınızdan.
Yeter ki sakin olun boşanma aşamasında.

Bir an önce boşanın.
Anlattıklarınızın daha fazlasını yaşadım.
Aynen dediğiniz gibi şimdi şurada konuşsa 1000 kişiyi ikna eder ki zaten kişisel gelişim uzmanıydı. Ağzı fena halde laf yapıyordu.
Kendinizi kurtarmaya bakın hemen acil..
Yalnız sizi boşanma sürecinde sizi zor günler de bekliyor. Sabredin.
Tahriklerine kapılmayın o süreçte.
İt gibi vazgeçip çıkacak hayatınızdan.
Yeter ki sakin olun boşanma aşamasında.
Çoçuğunuz varmı, varsa o nasıl etkilendi bu durumdan?

El kadar bebekten ne istiyor da bagirip korkutuyor cocugu ayy icim gitti kiyamam ona ben ya :KK43: Ruh hastasi bence. Korkma havlayan kopek isirmaz derler hic bisey yapamaz sana . Ailen arkanda duruyorsa kendi kendine yetecek cocuga bakacak maddi gucun varsa bosa gitsin bir omur gecmez bu adamla.
Gözü dönüyo

Çocuklar arasını yapmayı bırakın ona canı gidiyo. Kızım lafı ağzından düşmüyor.Yaptıklarından çocuğun korktuğunun o da farkında ama aklı erince yapmam diyip geçiştiriyo, çocuk korkuyo deyince bi yandan pişmanlık bi yandan kızgınlıkla daha da alevleniyo. Bu nasıl bi dengesizlik çözemiyorum
Pismanligi agir basar bi zaman sobra. Artik yapmaz bence. Yani en duzgun erkek bile salaklasiyo dogum sonrasi..

Pismanligi agir basar bi zaman sobra. Artik yapmaz bence. Yani en duzgun erkek bile salaklasiyo dogum sonrasi..
Onun durum çocuktan Doğumdan ziyade kendisiyle alakalı, hep bi gel gitleri,pişmanlıkları sonra birden bire tavan yapan egoları,bi anda çocuk gibi en ufak şeyden mutlu olması bi anda canını alacak kadar seni düşman görmesi. Okadar zor bi insan ki. Bunların hepsinin temelinde, aile,yetiştirilme şekli Yatıyo. Adını koymuşlar sinirli, aman kızar ses etmeyelim aman bağırır Yok söver... zamanında ağzına iki tane yapıştıran bi anne babası oldaydı karşısındaki kadının da insan evladı olduğunu bilirdi. Geçip giden zamanıma ve kızımın böyle bir babası olduğunu üzülüyorum. En büyük hatayı da kendimde görüyorum böyle bir insani hayatıma aldığım için. Sanırım çok uzattım yine... konuşabileceğim kimse Yok sıktıysam kusura bakmayın.

Onun durum çocuktan Doğumdan ziyade kendisiyle alakalı, hep bi gel gitleri,pişmanlıkları sonra birden bire tavan yapan egoları,bi anda çocuk gibi en ufak şeyden mutlu olması bi anda canını alacak kadar seni düşman görmesi. Okadar zor bi insan ki. Bunların hepsinin temelinde, aile,yetiştirilme şekli Yatıyo. Adını koymuşlar sinirli, aman kızar ses etmeyelim aman bağırır Yok söver... zamanında ağzına iki tane yapıştıran bi anne babası oldaydı karşısındaki kadının da insan evladı olduğunu bilirdi. Geçip giden zamanıma ve kızımın böyle bir babası olduğunu üzülüyorum. En büyük hatayı da kendimde görüyorum böyle bir insani hayatıma aldığım için. Sanırım çok uzattım yine... konuşabileceğim kimse Yok sıktıysam kusura bakmayın.
Yaa hayiiiir ne sikmasi :( uzuldum. Msjlasabiliriz ozelden istersen. Cok zor bi insanla evlisin evet ve de haklisin ataerkil ailesi..annesinde is bitiyo. Bu erkeklerin gotunu oncelikle analari kaldiriyor. :(

2,5 senelik evliliğim ve 6 aylık kızım var.Ne yazık ki bir de çift karakterli, küfürbaz sürekli bağıran ve çocuğumu korkutan Kocam!evlenmeden önce ufak kavgalar oluyodu ama içindeki canavarı görememişim ya da görmek istemedim sanırım. Tam bir ikizler burcu iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü. Nasıl davranacağımı şaşırdım artık kendimden geçtim ufacık çocuğun yanında etmediği küfür hakaret bağırmalar çocuğu korkutmalar daha o kadar çok şey varki.Ben biraz aileme düşkünüm bu ona göre çok saçma, geçengün memleketten evime gelen babama kahvaltı hazırladım diye üstü kapalı olay çıkardı ona hazırlamıyomuşum (bahane,yalan,kıskançlık)Eve gelen her misafirin öncesi ve sonrası kavga, beraber gittiğin yerde 1 saat sonra çocuk gibi hadi kalkalım der,alışverişe çıkmak sorun kendine bişey alıp ona almadıysan vay haline, tek çıkarsın on kere arar ama sen aradığında beyfendi hesap vermez.Aşırı kıyafet takıntısı yüzünden artık İlk önce onun çamaşırını ütüsünü yapıyorum, yanlışlıkla gömleğinin yakası kırıştıusa senin saatlerce ütü yapıyo olman hiç önemli değilmiş gibi bütün ütülüler yerlere fırlatılır küfürler eşliğnde. Komşuların onu duyması sorun değil aksine ben ayıp dedikçe sigara içtiği camın önünde daha da sesini yükselterek beni aşşalar kendince. ilk aylarda doktora gitmeye ikna ettim,ona kaygı bozukluğu bana da depresyon dendi ilaç kullandık ikimiz de sonra ben delimiyim diye bıraktı, bence fazlası da var kabullenmiyo. sorunlu olan benmişim çünkü depresyona ben girmişim!Nasıl girmeyeyimki? Kızıma yeni hamile olduğumu öğrendiğimde işten çıktı ve şuan naptığı belli olmayan işler kovalıyo,maaşla çalışmak ona göre değilmiş yoksa geçinemezmişiz. Ama lüksünden,markasından da ödün vermez. Hamileliğim,lohusalığım o kadar kötü geçti ki çocuğuma bişey olacak diye ödüm koptu şükür Allah’ıma ama şuan yine aynı korkuları yaşatıyo bana çünkü her bağırmasında kızım kucağımda zıplıyo anlatmaya çalıştığımda daha da yükseliyo, aradan bi saat geçtikten sonra sanki o kişi gitti başkası geldi,olayları çıkaran benim ve o bi melek, senin kalbin kırılmış önemli değil o an barışmazsan saniyesinde yine deli gibi küfretmeye başlıyo(gibisi fazla olabilir çünkü gerçekten aklından şüphe ediyorum artık)ilk zamanlarda yaptıklarından özür diler ağlardı şimdi pişkinliğe vurdu evden git diyo, çocuktan dolayı gidemeyeceğimi sanıyo, bu arada ev annesininmiş o yüzden evi ben terk edecekmişim ama bi yandan da gitmeye kalktığında çocuğu elimden almakla hatta kaçırmakla ailemi rahatsız etmekle tehdit ediyo. anlattıklarım o kadar yüzeysel ki daha derine insem bana hemen terket diyenler olacaktır.o kadar çok istiyorum ki ondan ayrılmayı bazen eve gelemesin istiyorum. Ortada ufacık çocuğum var elimi kolumu bağlıyo napıcamı bilemiyorum artık nasıl davranacağım bilmiyorum delirmek üzereyim bi akıl verin nolur

Kendi annen ve baban ne diyor bu duruma?

Annem biraz biliyor, lohusalık döneminde çıkardığı olaylara şahit olunca kahroldu kadın ve bu böyle çekilmez dedi, dahasını bilse hasta olur. Babam bilmiyo.

Iliskinizi kurtara bilmek adına herşeyi yaptın ve bu konuda vicdanın rahatsa ailende arkandaysa ayrıl. Hiç birimiz dört dörtlük değiliz. Illaki eşlerimiz bizleri bizlerde eşlerimizin olumsuz yönlerini bir yere kadar tolere edebiliriz. Senin kocan iyice tahammül sınırlarını zorluyor anladigim kadarıyla . 1 kere geldin bu dünyaya bu kadar hayatından ödün vermek zorunda değilsin.

Back
X