Çocuk Hastalıkları 6 aylık kızımın gündüz uykusu 1 kez

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elvangul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
9
0
36
Antalya
6 aylık kızımın gündüz uykusu bir kez. neden uyumuyor anlamıyorum bir türlü düzene sokamadım yardımcı olurmusunuz

evet gaz sancısı çok çekiyorum. Bugün pusetine bindirip pazara çıktım durmadı çığlık atıyo kucağıma alıyorum gazını çıkartınca rahatlıyo napacağımı bilemiyorum artık.

emziriyosan bol bol rezene çayı öneririm günde 3_4 fincan.. uyutmak içinde ayağında salla gazlı bebeği rahatlatır canım

Son düzenleme:
rezene çayını içince bende bir uyuşukluk oluyo ama yinede içecem birdaha deniyeyim. Ayağımda salladım bugün ama banamısın demedi acaba açmı kalıyo

aç da olabilir canım benim, ek gıdalara geçmiş olmanız lazım... sağlık ocakları liste veriyormuş, menü listesi bi danış istersen.

ek gıdaya geçtim ama çorbalar mamalar falan. daha bugün 6 aylık oldu yarın inşallah sağlık ocağına gidecem sorarım oraya listeyi söylediğin iyi oldu

canım benim paptya cayı ver 30 dk uyucak ben oğlumu uzun süre böle uyuttum bide sıkıca doyur gazı falan yada kulagı falan ağrıosa gene uyumaz
bide müzik etkili sleep away bunu dinlet uyumaya çok etkili gercekten ben 27 ay müzik kullandım

Son düzenleme:
gazı için kimyon ver cok az suyla ve hemen emzir çok çabuk çıkarcak gazını bide papatya gazda cıkarır senden gecio cocuga gaz kola ayran acı yemem ayaklarınıu ve sırtını sıcak tut

Son düzenleme:
kimyonu şiddetle tavsiye ederim dene faydasını görüceksin

elvangül sana yazdığım müzigi kendin netten bi dinle kızınada dinlet suusp uyuma moduna gecio direk çayıda uykudan önceleri vercen 30 dk önce

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim. Bugün 6. ay aşımızı olmaya gittik kızımla sonrada doktora dertlerimi anlattım gaz için bi toz verdi bana 10 gün kullan dedi sonra düzelir dedi bakalım inşallah düzelir. buarada müziği ve papatya çayını denedim sanırım etki etti gündüz iki defa uyuttum inşallah da böyle devam eder tavsiyeleriniz için çooookkk teşekkür ederim

Back
X