6 Aylık Sevgilim Yaptıklarına Bakın :(

böyle kişilerin aileleri de kendileri gibi oluyor yüzüne he he deseler bile oğullarını tutarlar . hatta yüzüne he he bile demeyebilirler ayrıca bide gelip sana hesap sormaya kalkabilir .

Simdi bastan sona kadar okudum hem bu konunuzu hemde su 3 ayda cok severken tayin yuzunden ayrildik die yazdiginiz konuyu birincisi 3 aydir tanimaya basladiginiz bir adamla evlilik dusunmek ustelik haftada sadece 1 gun yan yana vakit gecirebildiginiz bir insanla ne kadar mantikli 2. Daha 3 aylik iliskide 1 sene sonra cikma ihtimali yuzde 50 olan bir tayini dert ederek ve cok sevdiginizi dile getirerek ayrilmak ne kadar dogru ?
iliskinizin sacma bir boyutta gittiginin farkina varamicak kadar cahil oldugunuzu sanmiyorum ki konuda 32 yasindayim demissiniz bu konuda 31 demissiniz yani yasiniz bu gonul islerinin poh pohlandigi zamani bir hayli gecmis simdi burda diger konumda kadinlar bana soyle dedi boyle dedi die kendinizi aklamaya calismayin madem dusuncenizi mantikli bulup savunuyordunuz o zaman neden baska insanlardan gorus aliyorsunuz? Evet yasiniz hayli var ama sizin olgunlasmaya ihtiyaciniz var yasinizin getirdigi olgunluk ve mantiga erisememissiniz fikrimce
Sevgiliniz olacak insan musvettesine gelince bu tarz insanlar coktur burda onemli olan sizin insanlari ne kadar taniyabildiginiz ailesine mesaj atma mevzusuna gelince bence 13 yasinda ergen kizlar gibi davranmayi birakip olgunlasmalisiniz sonucta sizi onunla ailesi tanistirip guvence vermedi annesi ablasida o yasta adamin uckurunun bekcisi degilki takip etsin yada soz soylesin hayal ve hayat kurmak icin karsinizdakini adam akilli tanimayi deneyin sizin icin bundan sonrasi guzel olur umarim

böyle kişilerin aileleri de kendileri gibi oluyor yüzüne he he deseler bile oğullarını tutarlar . hatta yüzüne he he bile demeyebilirler ayrıca bide gelip sana hesap sormaya kalkabilir .
doğru diyorsun hiç bulaşmayayım en iyisi. Allahından bulsun benden uzak olsun

birincisi beni tanımayan biri olarak olgunluğum ve mantığım hakkında söz sahibi olduğunuzu düşünmüyorum. Yaşadıklarımı bir ben biliyorum. İkincisi gönül işleri yaşınız kaç olursa olsun sevgi içerir, pohpohlanmaktan ne demek istediğinizi anlamadım ama insan sevdiğiyle gönül ilişkiis yaşar ve sevdiği kişiye de güzel sözler söyler. Üçüncüsü ben evlilik hüç düşünmeyen birini hayatıma dahil etmem ki artık bu düşünceden çok fazla insan var. Sevgili olalım gezeli tozalım ama evlenmeyelim kafası bana göre değil. Bu yüzden karşıma çıkan bir erkeğin eğer analaşabilirsek ve herşey yolunda giderse ciddi düşünüyorum bakış açısı benim için çok önemlidir. Umarım anlatabilmişimdir. İyi akşamlar dilerim.

Ben sizi tanidigimi idda etmedim sizin yazdiginiz konu ortada hanim efendi konunun basliginida siz atmissiniz 3 aydir cok sevdigimiz halde vs die yasadiklarinizda sizin yaziminizda mantik yok dedim yas 32 gibi cidden olgunlasmamissiniz ki yazdiklarimdan bunlari cikarmissiniz size kimse gezin onu yapin bunu yapin demedi yazilanlari once algilamayi deneyin

Şükret ve sadaka ver.Allahın sevgılı kuluymuşsun.Keşke en basta yazsaydın kuzlara .Olsun sana tecrube oldu.Hiç uzulme.Kaç yasındasın.

kiz anam verilimis sadakan varmis

Şükret ve sadaka ver.Allahın sevgılı kuluymuşsun.Keşke en basta yazsaydın kuzlara .Olsun sana tecrube oldu.Hiç uzulme.Kaç yasındasın.
daha önceden de iki üç kişiye mesaj atmıştım ama onun söyledikleriyle tuttu. çok önceden eklemiştim şimdi kabul etmiş hayatımda sen yokken eklediğim olmuştu demişti. adam yalan söylemiyor diye düşündüm ben kuruntu yapıyorum heralde dedim. O zaman mesaj attığım kızlar da denk gelmedi sanırım. Bir de benim mesaj atmam çok ciddi bir olay aslında. Adam doğru söylüyor olsaydı eğer, ona büyük ayıp etmiş olurdum ve ayrılırdı benden pişman olurdum(eğer ben kuruntu yapıyor olsaydım tabi). en son kız eklemeleri bitmeyince ne olursa olsun bu işin aslını öğrenmem lazım dedim ve mesaj attım. herşey ortaya çıktı

böyle bir olayı tecrübe etmek istemezdim ama başıma geldi 32 yaşındayım zaman geçiyor evleneceğim biri karşıma çıkmadı bir türlü çok üzülüyorum

böyle bir olayı tecrübe etmek istemezdim ama başıma geldi 32 yaşındayım zaman geçiyor evleneceğim biri karşıma çıkmadı bir türlü çok üzülüyorum
Uzulme canım çagımızın hastalıgı serefsızlık.

Bende 29 yasındayım boşandım

bir başıma ölüp gideceğim bu hayattan diye korkuyorum. mutlu bir aile kuramadan, çocuk sahibi olamadan tek hayalimdi çocuk sahibi olmak, mutlu bir yuva kurmak
Benımde en buyuk hayalımdı çok ıstemıceksın bence kanun bu

artık yaşım geçiyor, nereye kadar böyle bir başıma yaşayacağım çok bunalttı beni bu durum
Sırf yalnız yasamayacaksınız dıye hayatınızı mahvetmeyın varsa kısmetınızde o bulur sızı

Sırf yalnız yasamayacaksınız dıye hayatınızı mahvetmeyın varsa kısmetınızde o bulur sızı
haklısınız bunun farkındayım. ama insan üzülüyor işte çok üzülüyorum. etrafımda herkesin karşısına evlenebileceği insanlar çıktı bir benim çıkmadı. neden anlamadım. hayatıma giren insanlara çok değer verdim bugüne kadar, hep bir sebeplerden bitti. hayat arkadaşımı bulmanın bu kadar zor olacağını hiç düşümemiştim

merhaba tekrar herkese. hayırlısıyla Evlenebileceğim biriyle karşılaşabilmek için ne yapmam gerekiyor?evli olanlar sizler nasıl evlendiniz, bu konuyla benim yapmam gereken birşey varda ben mi yapmıyorum. neden bir türlü olmuyor kendi yuvamı kuramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…