aynen öyle sonuna kadar katılıyorum size. ona güvenip gitseydim eğeri bu olanlar evlendikten sonra olsaydı işsiz güçsüz parasız ortada kalacaktımKonu sahibi ilişkilerde sen fedakarlık yapma .Buradakileri her zaman dinleme , eğer bir şey senin aleyhineyse o şeyi yapma kimse için. Burada yazanlar ayrıl diyorsa senin göremediğin bir sey görüyordur o zaman dinle ama böyle durumlarda Türk toplumu hep kadınlardan bir sey bekler .Misal o da sizin yanınıza tayin aldırmayı düşünebilirlerdi .Bunu çoğu kişi aykırı görür ,yuvayı dişi kuşun yapması gerektiğini düşünürler. Halbuki gerçekte yuvayı çoğunlukla erkek kuşlar yaparlar ,azınlığı da dişiyle birlikte yaparlar.
aynen öyle sonuna kadar katılıyorum size. ona güvenip gitseydim eğeri bu olanlar evlendikten sonra olsaydı işsiz güçsüz parasız ortada kalacaktım
eklediği kızların profili açık olanların hikayesine bakıyordum.kız ona söyledi heralde bi keresinde neden halamın akrabası o hikayesine bakmışsın rezil ediyorsun beni diye kızmıştı bana.şimdi anlaşıldı neden o kadar sinirlendiğiAdam ağır kansız çıkmış canım yine de erken fark etmişsin üzülme ve bundan sonra daha öz güvenli yaklaşırsın hayatına aldığın insanlara
ya sen Ne diyorsun !?
sevdiğimiz insanlar için fedakarlık yaparız bu insanı birşeydir
sende seviyorum seviliyorum ama kariyerim daha önemli demişsem haliyle tepki almışsındır
altı ay beraber olduğun insanı tanımamışsın karaktersiz biri diye diğer tez çürümez yani
yah evet çok halkıymışsın demiyeceğim yani
Umarım böyle kandırılmaya devam eder valla yoruma bak utanmasa diyecek ki beni kıskandınız kariyerimi kıskandınız ondan bırak bu adamla ol dediniz
ben dikkatli davranıp bunu farkettim ve peşine düştüm kızlara mesaj attım. bunu bile bile kabullenen görmezden gelen, erkektir yapan diyen o kadar çok kadın var ki. Umarım kadınlarımız hep kendine güvenen insanlar olurlar ve böyle durumlarda tek başlarına devam edecek güçte olurlar.Kimseye guvenemem demeyin. Herkes bir değil. Gözü disardaymis. Iyi olmuş erken farkettiginiz. Iyi ki de gitmemissiniz, evlenebilirdiniz. Verilmiş sadakaniz varmisbaştan gormussunuz nasıl biri olduğunu. Ya zaten önüne geleni ekleyen erkekleri anlamıyorum. Ya ortam yapmaya ya da birini düşürmeyedir. Karşınıza guvenebilceginiz biri elbet çıkar. Tecrübe olmuş daha dikkatli davranirsiniz
ayrıca kariyerim daha önemli demedim. ileride ayrılmayacağımızın garantisi yok, ne olursa olsun işimi bırakmamalıyım dedim. bilip bilmeden yorum yapmak ve tanımadığınız bir hemcinsiniz için böyle iğrenç dileklerden bulunmak da sizin karakteriniz demek ki.Umarım böyle kandırılmaya devam eder valla yoruma bak utanmasa diyecek ki beni kıskandınız kariyerimi kıskandınız ondan bırak bu adamla ol dediniz
kavun değil ki koklayarak anlayalım yaşamadan anlamıyor insan. çok haklısınız hayatta böyle tecrübeler de maalesef. önümüze bakacağızBu sadece senin yasadigin birsey degil. Hepimizin karsisina boyle tipler cikti. Ama hicbirimiz hayatimiz karsrdi demedik. Iyiler de var merak etme. Sepetindrki cutuk elmalari boyle boyle ayikliyorsun, oyle dusun.
Allah'ın sevdiği kulusun. Kadir gecesi doğmuşsun. Verilmiş sadakan varmış. Vb...Bana çok kibar düzgün düşünceli davrandı her zaman.Ne kadar kavga etsek ben yazmasam da sabahları mutlaka günaydın aşkım yazar gönlümü alırdı. Kendisi asker olduğu için tayin durumu vardı eğer olursa onunla gitmemi istedi ne olursa olsun biz birlikte herşeyin üstesinden geliriz dedi.işimi bırakamam gelemem dedim ve ayrıldım.Tekrar aradı sordu barıştık seni çok seviyorum dedi.Tek bir sorunu çözemedim sürekli instagramdan hergün 2 3 kız ekliyordu.Sorduğumda onu buradan şunu şuradan tanıyorum, o komşumuzun kızı, bu akrabam birşeyler uyduruyordu.Artık her gün bu yüzden kavga ediyorduk ama bırakmıyordu eklemeyi.Sen beni kız düşkünü konumuna düşürüyorsun diyip beni suçluyordu ben kendimi kötü hissediyordum çok ağır konuştum üstüne gittim diye.En son ne olursa olsun artık dedim ve kızlara mesaj attım. Hepsini swarmdan, tinderdan, instagramdan eklemiş.Bazılarıyla görüşmüş bazılarıyla mesajlaşmış.Ona cevap vermeyen bir kıza küfür etmiş.Kızlar ben şok oldum.Benimle evlenmek istediğini söylüyordu,seni ikna edebilsem yarın evlenirim seninle diyordu.Ben kızlara mesaj atınca kızlar da ona yazmış sevgilin varmış pis herif falan diye.Beni tehdit etti savcılığa verecekmiş beni.onu ve çevresini rahatsız ediyormuşum.Bir de ben seni istemediğim kaç kere söyledim yeter artık demez mi bana. Kızlarada öyle demiş taktı bana peşimi bırakmıyor demiş.Ben ona inandım onu sevdim. Bir de işimi gücümü bırakıp onunla gitmeyi bile düşündüm tayini çıkarsa.Artık kimseye güvenemem hayatımı kararttı
inan ki anlamadım. onun tayini çıkarsa ben seninle gelemem işimi bırakamam dediğimde sen beni değil işini seviyorsun. eğer işim esnek olsaydı nereye istesen oraya gelirdim seninle. ben sana çok aşığım demişti.hatta tayin durumunda ben ondan ayrıldım sonra kendisi seni çok seviyorum ayrılmak istemiyorum dedi öyle barıştık. herşey çok garipBüyük organizasyon düzenlemiş .. amacı neydi ki...kurtulduğuna şükret sadaka felan ver
haahhh tam olarak öyleymiş. çok güzel özetledin bravoBu ne böyle ayol? Gördüğüne aşık, görmediğine bulaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?