6 Aylık Sevgilim Yaptıklarına Bakın :(

ben eklediği bazı kızların hikayelerine bakmıştım profili açık olanların. kızlara benim için, çok eski arkadaşım ama saplantılı şekilde aşık bana. çok eskiden beri tanıyorum tanıştırırım seni demiş. hey allahım gel de sinirlenme. ulan madem istemiyorsun beni ne diye aşkım sevgilim birtanem peşimde dolaşıyorsun. tayini çıkarsa işi gücü bırakıp onunla gitmemi istemişti. gelemem diyince senin sevgin ben istabula yakın olduğum süreceymiş. bir şehir için beni harcıyorsun demiş.aklım almıyor hala
Nenenenenenneneeeee nneeeeee neeeeeeeee😱😱😱😱 “tanıştırırım seni” mi demiş aklım almıyor yuh çüş yani oha!!!!

Kimseye mesaj yazma benim tavsiyem özellikle konuştuğu kızlara . Sessizce hayatından çık bence
Ve hayatına bak , Tek o mu kaldı Allah aşkına

Bana çok kibar düzgün düşünceli davrandı her zaman.Ne kadar kavga etsek ben yazmasam da sabahları mutlaka günaydın aşkım yazar gönlümü alırdı. Kendisi asker olduğu için tayin durumu vardı eğer olursa onunla gitmemi istedi ne olursa olsun biz birlikte herşeyin üstesinden geliriz dedi.işimi bırakamam gelemem dedim ve ayrıldım.Tekrar aradı sordu barıştık seni çok seviyorum dedi.Tek bir sorunu çözemedim sürekli instagramdan hergün 2 3 kız ekliyordu.Sorduğumda onu buradan şunu şuradan tanıyorum, o komşumuzun kızı, bu akrabam birşeyler uyduruyordu.Artık her gün bu yüzden kavga ediyorduk ama bırakmıyordu eklemeyi.Sen beni kız düşkünü konumuna düşürüyorsun diyip beni suçluyordu ben kendimi kötü hissediyordum çok ağır konuştum üstüne gittim diye.En son ne olursa olsun artık dedim ve kızlara mesaj attım. Hepsini swarmdan, tinderdan, instagramdan eklemiş.Bazılarıyla görüşmüş bazılarıyla mesajlaşmış.Ona cevap vermeyen bir kıza küfür etmiş.Kızlar ben şok oldum.Benimle evlenmek istediğini söylüyordu,seni ikna edebilsem yarın evlenirim seninle diyordu.Ben kızlara mesaj atınca kızlar da ona yazmış sevgilin varmış pis herif falan diye.Beni tehdit etti savcılığa verecekmiş beni.onu ve çevresini rahatsız ediyormuşum.Bir de ben seni istemediğim kaç kere söyledim yeter artık demez mi bana. Kızlarada öyle demiş taktı bana peşimi bırakmıyor demiş.Ben ona inandım onu sevdim. Bir de işimi gücümü bırakıp onunla gitmeyi bile düşündüm tayini çıkarsa.Artık kimseye güvenemem hayatımı kararttı

Güvenilir düzgün insan kalmamış. Farkedip kurtulmuşsun şükür ki. ya güvenip işini gücünü bırakıp evlenseydin. Allah korumuş

Kimseye mesaj yazma benim tavsiyem özellikle konuştuğu kızlara . Sessizce hayatından çık bence
Ve hayatına bak , Tek o mu kaldı Allah aşkına
az öncede diğer arkadaşa cevapladığım gibi. çünkü artık boş boş tiplere zaman ayırmaktan, kendilerini düzgün biri gibi gösterdikleri için duygusal olarak yıpranmaktan ve zaman kaybekten, ayrıca insanlara olan güvenimin zedelenmesinden çok yoruldum

Nenenenenenneneeeee nneeeeee neeeeeeeee😱😱😱😱 “tanıştırırım seni” mi demiş aklım almıyor yuh çüş yani oha!!!!
maalesef öyle. eklediği bir kız için de bana benzer şeyler söylemişti çok eski arkdaşım tanıştırırım demişti. bir insan neden bu kadar adi olur bilmiyorum. başka eklediği bir kızı sorduğumda ise halamların soyadı da öztaş, kızın da soyadı öztaş hala tarafımdan akrabam yani oldu mu diye terslenmişti bana. kız tabi ki akrabası değilmiş

maalesef öyle. eklediği bir kız için de bana benzer şeyler söylemişti çok eski arkdaşım tanıştırırım demişti. bir insan neden bu kadar adi olur bilmiyorum. başka eklediği bir kızı sorduğumda ise halamların soyadı da öztaş, kızın da soyadı öztaş hala tarafımdan akrabam yani oldu mu diye terslenmişti bana. kız tabi ki akrabası değilmiş
Benimde başıma çok geldi böyle. Kızlar bana yazardı hatta yarısıyla kanka bile oldum. Hangi sevgilileri yazdıysa bana yazdıklarında pat pat ss leriyle gösterdim anlattım. Amacım ayırmak yuva yıkmak değil gerçekleri görmeleri gözlerini açmaları ve acı çekmemeleri. Kadın kadının düşmanı değil dostu olmalı. Allah razı olsun o kızlardan yoksa onlarda ne bilsin herifin sevgilisi olduğunu. Köpek yaşattığını yaşar inşallah. Merak etme soğuduktan sonra artık dönüşü olmuyor yoluna bak mutlu ol daima ❤️

üzüldüğüm şey o değil aslında. neden karşıma düzgün değer bilen aşka sevgiye önem veren biri çıkmıyor diye üzülüyorum. evleneyim ailem olsun istiyorum olmuyor bir türlü. böyle tiplerle kaybettiğim zamana üzülüyorum

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama demek ki vakti gelmemis diyelim. Sizin de karsiniza dogru insan cikacaktir.

Benimde başıma çok geldi böyle. Kızlar bana yazardı hatta yarısıyla kanka bile oldum. Hangi sevgilileri yazdıysa bana yazdıklarında pat pat ss leriyle gösterdim anlattım. Amacım ayırmak yuva yıkmak değil gerçekleri görmeleri gözlerini açmaları ve acı çekmemeleri. Kadın kadının düşmanı değil dostu olmalı. Allah razı olsun o kızlardan yoksa onlarda ne bilsin herifin sevgilisi olduğunu. Köpek yaşattığını yaşar inşallah. Merak etme soğuduktan sonra artık dönüşü olmuyor yoluna bak mutlu ol daima ❤
o duygudan ne anlar adi herif. nereye kadar böyle yaşamayı düşünüyor bilmiyorum. önceden bir evlilik geçirmiş 3 ay evli kalmış.kızı suçlamıştı bana anlatırken. normalde evlenip ayrılmış biriyle olmak istemem ama o kadar kibar ve düşünceli davrandı ki insanlık hali benimde başıma gelebilirdi diye düşünmüştüm. şimdi anlıyorum kimbilir o kıza neler yaptı da 3 ayda kaçtı gitti yazık

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama demek ki vakti gelmemis diyelim. Sizin de karsiniza dogru insan cikacaktir.
31 yaşındayım maalesef :( tek isteğim evlenip kendi ailemi kurup çocuk sahibi olmaktı mutlu olmak istemiştim. onunla olur sandım ciddi yaklaştı çünkü. böyle biri olduğunu bilemezdim :(

Cidden orijinal bir parça. Güzel delirmis. Ama iyi delirmis. Boyle bi salak icin bir günden fazla üzülmezsin.

Cidden orijinal bir parça. Güzel delirmis. Ama iyi delirmis. Boyle bi salak icin bir günden fazla üzülmezsin.
üzüldüğüm şey o değil aslında. 31 yaşıma geldim evlenip çocuk sahibi olma kayalim varken bir türlü düzgün aklı başında biri denk gelmedi buna üzülüyorm. böyle saçma sapan insanlara zamanımı harcıyorum böyle manyak olduğunu bilsem asla ona zaman harcamazdım

Hayatının kararacağı bir durum yok.Bunu zaman zaman herkes yaşıyor.Fazla abartmadan gözardı edip yoluna devam ediceksin.

Hayatının kararacağı bir durum yok.Bunu zaman zaman herkes yaşıyor.Fazla abartmadan gözardı edip yoluna devam ediceksin.
Aklım almıyor çok şaşkınım. Bir insan yalan söyleyebilir ama yalandan içten sarılamaz yalandan içten öpemez. Gerçekten çok değer veriyor çok seviyor gibiydi. Nasıl olur anlamıyorum. İyi oyuncuymuş

Bana çok kibar düzgün düşünceli davrandı her zaman.Ne kadar kavga etsek ben yazmasam da sabahları mutlaka günaydın aşkım yazar gönlümü alırdı. Kendisi asker olduğu için tayin durumu vardı eğer olursa onunla gitmemi istedi ne olursa olsun biz birlikte herşeyin üstesinden geliriz dedi.işimi bırakamam gelemem dedim ve ayrıldım.Tekrar aradı sordu barıştık seni çok seviyorum dedi.Tek bir sorunu çözemedim sürekli instagramdan hergün 2 3 kız ekliyordu.Sorduğumda onu buradan şunu şuradan tanıyorum, o komşumuzun kızı, bu akrabam birşeyler uyduruyordu.Artık her gün bu yüzden kavga ediyorduk ama bırakmıyordu eklemeyi.Sen beni kız düşkünü konumuna düşürüyorsun diyip beni suçluyordu ben kendimi kötü hissediyordum çok ağır konuştum üstüne gittim diye.En son ne olursa olsun artık dedim ve kızlara mesaj attım. Hepsini swarmdan, tinderdan, instagramdan eklemiş.Bazılarıyla görüşmüş bazılarıyla mesajlaşmış.Ona cevap vermeyen bir kıza küfür etmiş.Kızlar ben şok oldum.Benimle evlenmek istediğini söylüyordu,seni ikna edebilsem yarın evlenirim seninle diyordu.Ben kızlara mesaj atınca kızlar da ona yazmış sevgilin varmış pis herif falan diye.Beni tehdit etti savcılığa verecekmiş beni.onu ve çevresini rahatsız ediyormuşum.Bir de ben seni istemediğim kaç kere söyledim yeter artık demez mi bana. Kızlarada öyle demiş taktı bana peşimi bırakmıyor demiş.Ben ona inandım onu sevdim. Bir de işimi gücümü bırakıp onunla gitmeyi bile düşündüm tayini çıkarsa.Artık kimseye güvenemem hayatımı kararttı

Online ilişkilerin olağan hali bu yani ! Şu an o sosyal medyadan tanışıp ilişkiye başladığınız erkekler eminim siz dahil enaz kıza yazıyorlardır :)

Pek güvenmeyin böylelerine yani...

Online ilişkilerin olağan hali bu yani ! Şu an o sosyal medyadan tanışıp ilişkiye başladığınız erkekler eminim siz dahil enaz kıza yazıyorlardır :)

Pek güvenmeyin böylelerine yani...
daha önce sosyal medyadan tanışmadığım biri de oldu hayatımda. Son derece güvenilir referanslar aldım tanıdıklarımdan onunla ilgili. Onunda rus kadınlara yazdığı sahte facebook hesabını yakaladım. Örneğin ben iş ve ev arasında bir hayatım var. İştekilerin hepsi evli.Yenibiriyle tanışma ihtimalim yok. Sosyal medyadan insanlar yeni birini tanımak isteyebilir buna karşı değilim. Önemli olan biriyle sevgili olma kararı aldıktan sonra diğerleriyle iletişimi kesmesidir

kızlar annesine ve ablasına mesaj attım durumu anlatmak istiyorum. Siz de kadınsınız beni anlarsınız diye düşündüğüm için paylaşmak istiyorum diyeceğim. Oğullarının nasıl şerefsiz bir it olduğunu bilsinler istiyorum. Ne dersiniz yapsam mı sizce? Bana yaptıkları yanına kalmamalı böyle bir hakkı yok onun

Allah kurtarmış sevin bence.

Back
X