6 buçuk haftalik gebeyim, ve ultrasonda 8 mm kese göründü ama bebek yok yardim !!

Tripbel

Sabrimin mükafati, 'oglummm'
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
434
16
118
Merhaba,

Ben tüp bebekten gebe kaldim, ve bir defa düsük yaptim.. Beta hcg 252 düsük oldu :((
Bu bebegimin degerleri çok geç yükseliyor ama positif olmasi yükselmesi diyor doktor 2600 beta hcg olmus kücük yavrum
simdi dün ultrason yaptilar ve kese göründü ama 8 mm 7 mm ve bebek yoktu içinde ben kalp atislarini duyarim diye gitmistim ama malesef,
haftaya persembe günü tekrardan gidecegim ve çok korkuyorum ne yapmam lazim?
Benim gibi ayni yasayan varsa veya çevresinden varsa lütfen yazsin uyku uyuyamiyorum herseyim alt üst olduu !!!
Allahim saglikli sekilde yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin insAllah!!

meraba canımbenimdekafamkarışık seningibi ya ben napcam kafam darma dağın ya ne olur bifikir verin :((( salı doktor muayene etti abdominalultrasonla baktı kese gözküo bebekte nokta şeklinde kalp atışı yok dedi ozaman 5+4 tüm ertesi gün hafif kanamam oldu acile gittim doktor kese yerinde ama bebekyok kalp atışı yok dedi vajinalultrasonla baktı ne düşüneceğimibilmiyorum ya neolur bifikir verin :(((

Kesenin içinde yolk sac varmıydı peki? Eger yolk sac oluştuysa gebelik sağlıklıdır büyük bir ihtimalle inşallah bir sonraki kontrolunuzde görürsünüz.Bir başka doktorada görünebilirsiniz bazen bir doktorun göremedigini diger doktor görebiliyor.

meraba canımbenimdekafamkarışık seningibi ya ben napcam kafam darma dağın ya ne olur bifikir verin :((( salı doktor muayene etti abdominalultrasonla baktı kese gözküo bebekte nokta şeklinde kalp atışı yok dedi ozaman 5+4 tüm ertesi gün hafif kanamam oldu acile gittim doktor kese yerinde ama bebekyok kalp atışı yok dedi vajinalultrasonla baktı ne düşüneceğimibilmiyorum ya neolur bifikir verin :(((

vajinalden baktı bişi demedimi :26: ne olacak diye sormadınızmı doktora 5+4 de kalp atışı gözlenmezki daha

selam arkadaslar ben de ilk muayeneme 5+0 iken gıttım.heyecanlıydım bekleyemedım.doktor kese var ama henuz bebek gozukmuyo.15 gun snra gel dedı.13 gun sonra gıttım.6+6 idi o gun ve duydum kalp atıslarını.telaş etmeyın lutfen

yolk ne oldugunu bilmiyorum ben belcikadan katiliyorum, ve doktorlar bekle demekten baska birsey demiyor iyice sinir oldum gercekten !!
suan baska biryerdeki hastaneyi aradim onlarda diyor kendi hastanende ultrason ol biz sana yardimci olamayiz diye insanlardaki insanlik ölmüs kardesim,
bilmiyorum ne yapacagimi :((

Hasretim_baby: canim benim seni cok iyi anliyorum ama hafif kanamam oldu diyorsun belki rahimdeki kanama yüzünden gözükmedi olabilir!
bak senin bebegi gormusler kalp atisinida duyarsin insAllah off off Allah yar yardimcimiz olsun cok zor inanki !!

Canım endişelenme çok zor bir dönemdesin.Beklemek çok zor bizler de yaşadık aynısını.Şükret ki kese rahimde , dış gebelik filan yok.Bebeğini haftaya görürsün en geç.Ben 6+5 ken kalp atışlarını duymuştum.Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Hayırlı olsun.

Canım endişelenme çok zor bir dönemdesin.Beklemek çok zor bizler de yaşadık aynısını.Şükret ki kese rahimde , dış gebelik filan yok.Bebeğini haftaya görürsün en geç.Ben 6+5 ken kalp atışlarını duymuştum.Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Hayırlı olsun.

Amin canim, bebek gözükseydi rahat edecektim ama kesenin büyümüs olmasi ve hcg degerimin yükselmesi beni sevindirdi açikcasi,
tabi insan evladi herzaman herseyi bir an önce ögrenmek ve görmek ister, insAllah persembe günü hayirli haberlerimi sizinle paylasirim !
Kizlar duanizi eksik etmeyin benim dualarim hepimiz icin mucckk

kızımda 6 haftalıkken karından sadece kese göründü doktor bebeği göremiyorum demişti
ama istersen vajinal bakalım dedi vajinal usgde bebeği görmüştüm hatta kalp atışını bile gördüm sesini 8 haftalıken duymuştum
vajinal bakılmadımı size

bende bebeği 7.4 te gördüm ondan 10 gün önce gittiğimde 6 haftalıkken sadece keseyi görmüştük.. kesenin gelişimi güzel demişti .. hemen korkmayın 7. haftanın içinde gördüm bende ... hem kendisini hem kalp atışlarını.

Bende 5+2 haftalık hamileyim cuma günü doktora gittim karnımdan ultrasonla baktı göremiyorum vajinadan bakalım dedi ve vajinadan baktığında minicik bir kese göründü doktorum en azından dış gebelik olmadığını ekarta etmiş olduk dedi kalp atışını duymak için erken haftaya gel o zaman duyarız dedi bence telaşlanacak bir durum yok daha çok erken arkadaşım 8 haftalık olduğunda keseyi görebilmişti herkeste aynı olmaz daha bebeği görmek için ve kalp atışını duymak için çok erken doktorunuz söylemesi gerek ben 3 gebelik geçirdim hepsinde farklı oldu :31:

Sagolun arkadaslar,
bugun annemle konustum ve oda dedi bana gebeyken doktor ultrason vermis normal herkesinki gorunmesi lazimken annem anca keseyi görebilmis
sonradan gittiginde ise ellerim ayaklarim görüküyormus, kizlar daha sonra gelisir diyorlar, insAllah benim bebisimde bana benzemistir o konuda..
cunku düsük yapsam kan gelir oda yok gögüslerim hala $i$kin Rabbimden ümidimi kesmiyorum ama sonucta dusunmeden edemiyorum
Allah yar ve yardimcimiz olsun!!

Konusacak dertlesecek baska bir arkadas yokmu acep? :43:

Sen şimdi nasıl heyecanlısındır.O kalp sesini duyana kadar insan hamile olduğuna inanamıyor,istediği gibi sevinemiyor,ümitlenmek istemiyor.Umarım bebeğinin kalbini perşembe günü duyarsın ve rahatlarsın.Sağlıkla kucağına al inşallah :)

arkadaşlar panik yapmayın, bende 7 +2 yken kalp atışlarını net duymuştum, kendisinide gördüm, yolksak dedikleri şey bebeğin beslendiği şey , göbek kordonu oluşana kadar sanırım, eğer o varsa bebeğide görürsünüz 2 haftaya kadar bende öyle olmuştu, 5 haftalıkken daha birşey görünmüyordu

Sen şimdi nasıl heyecanlısındır.O kalp sesini duyana kadar insan hamile olduğuna inanamıyor,istediği gibi sevinemiyor,ümitlenmek istemiyor.Umarım bebeğinin kalbini perşembe günü duyarsın ve rahatlarsın.Sağlıkla kucağına al inşallah :)

Heycanda ne kelime çildiriyorum bacim :)
kalbim sanki bogazimda atiyor, elimden hicbirsey gelmiyor anca Allahtan istiyorum..
Sabretmek buymus demekki Allah bildiriyor (Allah sabredenlere beraberdir) Rabbim bizimle beraber oldugu sürece biz her derdin üzerinden geliriz evvel Allah
siz yinede duanizi eksik etmeyin bacilaaaaaaaaaar :)))

Kizlar, haberler vahim..
bundada vardir bir hayir Elhamdulillah yarin kurtaja giriyorum bebegimin kesesi 1cm olmus ama icinde kimsecikler yok,
normalda bebek 7mm olmasi lazimmis benim icin dua edermisiniz?
Allah istiyen herkese en kisa zamanda versin insAllah

Kizlar, haberler vahim..
bundada vardir bir hayir Elhamdulillah yarin kurtaja giriyorum bebegimin kesesi 1cm olmus ama icinde kimsecikler yok,
normalda bebek 7mm olmasi lazimmis benim icin dua edermisiniz?
Allah istiyen herkese en kisa zamanda versin insAllah

Rabbim hayırlısını versin cnm ama ben biraz daha bekle derim ve başka bir doktora git. burada bu durumu yaşayan çok oldu ve bebekleri sağ salimdi.
imkanın varsa lütfen başka bir doktora daha git.

canim doktor 1 hafta hatta nerdeyse 2 hafta bekledi ama birsey yok hcg degeride cikmiyor,
ve benimki tup bebek oldugu icin daha erken gelismesi lazim milletin kan degeri 15000 deyken benimki daha 2000de ve bu
cok az :( kismet boyleymis günü verdiler yarin gidiyorum bebegime elveda demeye
insAllah 3'uncu saglikli sekilde kucagimiza gelir

Back
X