• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 cm yumurtalık kisti

Arel Mir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
3
Kızlar çocuk için uğraşırken başımıza bir de kist çıktı :( böbreklerimin ağrıdığını düşünüp doktora gittim ultrason yapıldı ve meğer kocaman bir kistim varmış ve diğer organlara baskı yapan ağrıtan oymuş. Doktor CA testlerini yaptırdı sonuçların çıkmasını bekliyoruz. Kist 6 cm ama bu sırada dün geceden beri kistimin olduğu tarafta ki bacağımda ve kalçamda yoğun bir ağrı başladı ayağımın üzerine bastığımda bıçak saplanır gibi bir acı oluyor. Çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı?

Kızlar çocuk için uğraşırken başımıza bir de kist çıktı :( böbreklerimin ağrıdığını düşünüp doktora gittim ultrason yapıldı ve meğer kocaman bir kistim varmış ve diğer organlara baskı yapan ağrıtan oymuş. Doktor CA testlerini yaptırdı sonuçların çıkmasını bekliyoruz. Kist 6 cm ama bu sırada dün geceden beri kistimin olduğu tarafta ki bacağımda ve kalçamda yoğun bir ağrı başladı ayağımın üzerine bastığımda bıçak saplanır gibi bir acı oluyor. Çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı?
Çikolata kisti mi

Bende de 7.5 cm var CA testlerim temiz ama almak istemedi doktor gebe kalıp sezeryanla çocuğuda kistide alırız dedi

çikolata kisti mi dedi benim ki çikolata kistide değil yapısı bozuk dedi

çikolata kisti mi dedi benim ki çikolata kistide değil yapısı bozuk dedi
Basit kiste benziyor dedi doğum kontrol hapı verdi belki erir dedi ama erimezse kapalı ameliyatla alırız dedi

Ultrason artı mr la bakıldı bana almayı önermedi kapalı ameliyatla yumurtalarına zarar verebilir hatta yumurtalığınıda alabiliriz dedi ama benimkinin boyutu büyük olduğu için öyle demiştir

Kalınabilir dedi valla 3 aydır uğraşıyorum gelen giden yok 🤣

Ultrason artı mr la bakıldı bana almayı önermedi kapalı ameliyatla yumurtalarına zarar verebilir hatta yumurtalığınıda alabiliriz dedi ama benimkinin boyutu büyük olduğu için öyle demiştir
Bana MR yapılmadı direkt basit kisttir dedi istersen ameliyatla alalım istersen ilaçla deneyelim dedi ilaç istedim ben de

Ultrasonda basit kist gibi görüyorum dedi bana ve patlama riskine karşı yapmamam gereken şeyleri filan söyledi korktum baya
Korma ya ben geçen sene haziranda öğrendim bu zamana kadar bi sıkıntı olmadı çok şükür 3 ayda bir kontrole gidiyorum ama büyüme var mı diye büyürse direkt alıcaklar

Korma ya ben geçen sene haziranda öğrendim bu zamana kadar bi sıkıntı olmadı çok şükür 3 ayda bir kontrole gidiyorum ama büyüme var mı diye büyürse direkt alıcaklar
İlaç kullanıyor musunuz

Bende bide pcosta var benim işim zorlu baya 😅

Back
X