• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6.gün Embiryosu

Edanur86

Rabbi heb lî mines sâlihîn
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
1.947
353
163
Merhaba Hocam,
Ben Almanyada 3 tüp bebek tedavisi gördüm ve hepsi blast embiryo olmalarına rağmen tutunma hiç olmadı ve ilk defa türkiyede
2ay öce tüp bebek tedavisine başladım bu defa cgh testi embiryolara uygulanacaktı 7embiryodan 5.güne sadece 1tanesi gelebildi onunda cgh sonucu iyi cıkmadığı için transfer iptal edildi.
Bu ay tekrar başladım ve yine cghlı olacaktı.5 embiryodan 5güne iki tane geldi ve bunların 6.güne gidilmesini beklediler 6.günede sadece biri geldi doktorum o 1tek embiryonun cok iyi durumda olduğu için ona zarar vermemek için cgh testinden vazgeçildi.
Sizce bu doğru bi kararmı ve 6.gün embiryosunun tutma ihtimali varmı?

Merhaba Hocam,
Ben Almanyada 3 tüp bebek tedavisi gördüm ve hepsi blast embiryo olmalarına rağmen tutunma hiç olmadı ve ilk defa türkiyede
2ay öce tüp bebek tedavisine başladım bu defa cgh testi embiryolara uygulanacaktı 7embiryodan 5.güne sadece 1tanesi gelebildi onunda cgh sonucu iyi cıkmadığı için transfer iptal edildi.
Bu ay tekrar başladım ve yine cghlı olacaktı.5 embiryodan 5güne iki tane geldi ve bunların 6.güne gidilmesini beklediler 6.günede sadece biri geldi doktorum o 1tek embiryonun cok iyi durumda olduğu için ona zarar vermemek için cgh testinden vazgeçildi.
Sizce bu doğru bi kararmı ve 6.gün embiryosunun tutma ihtimali varmı?
Merhabalar : Yapılan yaklasım yanlıs degıl . 6. gun embrıosunun gebelık verme ıhtımalı vardır. ( yuzdesı bayan yası ve embrıo kalıtesıne gore degısır). Bu transferın sonucuna gore tekrar eden negatıf tup bebek denemelerınde rahım ıcını hısteroskopı ıle tuplerı rahım tup fılmı ıle kontrol etmekte fayda var . Esınızden ve sızden karyotıp analızı kontrolu uygun olur.
Daha fazla bılgı ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

Back