- 26 Mayıs 2025
- 22
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi istegeldimburdayim
-
Canım selam tüm süreç birebir aynı bende 5 toplandı 2 kaldı biri 5. Gün diğerini 6. Güne bıraktılar o da donduruldu birini transfer oldum benim de kist yüzündendi.senin çok iyi yumurta toplanmış bende 5 toplanmıştıMerhabalar. Hemen konuya gireyim Amh 0,53 yaş 34. Sağda 2,5 cm solda milimetrik çikolata kistim var. İlk defa opu oldum 12 tane yumurta toplantı 10 tanesi döllendi. 10u da 3. Güne ulaştı. Ancak 5. Güne ulaşıp dondurulan 2 tane oldu. 2 tanesinin de devam ediyor dendi bana 6. Gün embriyosu olma ihtimalleri var yani? Böyle bir şey yaşayan var mı tecrübeli arkadaşlar değerlendirebilir mi lütfen. 3. Günden sonra bu kadar dramatik düşüş normal mi çok üzüldüm ağlamak artık rutinim oldu zaten… doktor tekrar toplayalım der mi sizce? Dondurulanların kalitesini sordum birisi iyi birisi orta dediler sayı vermediler 4b falan gibi. Çok teşekkürler şimdiden yardımlarınız için…
Transferiniz ne zaman oldu nasıl sonuçlandı inşallah Allahım yüzünüzü güldürmüştür. 6. Gün embriyosunun kalitesi nasıldı o mu transfer edildi?Canım selam tüm süreç birebir aynı bende 5 toplandı 2 kaldı biri 5. Gün diğerini 6. Güne bıraktılar o da donduruldu birini transfer oldum benim de kist yüzündendi.senin çok iyi yumurta toplanmış bende 5 toplanmıştı
5. Gün embriyosu transfer edildi canım yarın 10. Gün testi c tesi vericem inşallah yüzümüz güler alerjilerle uğraşıyorum iğne alerji yaptı karnım döküntü dolu iğneyi nereye yapıcam bilmiyorumTransferiniz ne zaman oldu nasıl sonuçlandı inşallah Allahım yüzünüzü güldürmüştür. 6. Gün embriyosunun kalitesi nasıldı o mu transfer edildi?
Allahım inşallah tutmuştur bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız bize de buradan yazın pozitifler umut veriyor :)5. Gün embriyosu transfer edildi canım yarın 10. Gün testi c tesi vericem inşallah yüzümüz güler alerjilerle uğraşıyorum iğne alerji yaptı karnım döküntü dolu iğneyi nereye yapıcam bilmiyorum
İnş pozitif olur yazarım hiç belirtim yok kasık ağrısı dısında o da oturup kalkarken.İnş Allah isteyen herkese nasip etsin hepimizeAllahım inşallah tutmuştur bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız bize de buradan yazın pozitifler umut veriyor :)
6. Gün emriyosu demek 6. Gün blast seviyeye ulaşabilmiş demek yani biraz yavaş gelişmiş ama sonunda blast olabilmiş küçük bir savaşçı yani. Ben suan 6. Gün emriyosuyla gebeyim şükürler olsun. Allah sağ saglim kucagımada almamı nasip etsin. İnşallah sende güzel bir süreç yaşar güzel haberler alırsınMerhabalar. Hemen konuya gireyim Amh 0,53 yaş 34. Sağda 2,5 cm solda milimetrik çikolata kistim var. İlk defa opu oldum 12 tane yumurta toplantı 10 tanesi döllendi. 10u da 3. Güne ulaştı. Ancak 5. Güne ulaşıp dondurulan 2 tane oldu. 2 tanesinin de devam ediyor dendi bana 6. Gün embriyosu olma ihtimalleri var yani? Böyle bir şey yaşayan var mı tecrübeli arkadaşlar değerlendirebilir mi lütfen. 3. Günden sonra bu kadar dramatik düşüş normal mi çok üzüldüm ağlamak artık rutinim oldu zaten… doktor tekrar toplayalım der mi sizce? Dondurulanların kalitesini sordum birisi iyi birisi orta dediler sayı vermediler 4b falan gibi. Çok teşekkürler şimdiden yardımlarınız için…
Bana umut oldunuz :)))))))))) Allah sağlıkla kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah :)))))6. Gün emriyosu demek 6. Gün blast seviyeye ulaşabilmiş demek yani biraz yavaş gelişmiş ama sonunda blast olabilmiş küçük bir savaşçı yani. Ben suan 6. Gün emriyosuyla gebeyim şükürler olsun. Allah sağ saglim kucagımada almamı nasip etsin. İnşallah sende güzel bir süreç yaşar güzel haberler alırsın
Aminnn Allah razı olsun. Sende hiç korkma embriyoların gayet iyi gelişmiş benim o kadar bile olmamıştı Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok. İnsallah bir an önce muradına kavuşursun sen deBana umut oldunuz :)))))))))) Allah sağlıkla kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah :)))))
İnsan ümit ile bekliyor olumsuz olunca tabiki de üzüntü olacak ama iki tane 5.gün emnriyonuz var çok şükür inşallah onlarla pozitifi görürsünüz benim ilk opu de embriyo gelişimi durdu ve elimde hiç embriyo kalmadı 2.opu de ise 3.gün donduruldu 2 tane embriyo6. Güne kalan 2 embriyo da gelişmeyi bırakmış maalesef((((
İnşallah çok çok zormuş gerçekten psikolojik olarak dayanıklı olmak. Pek başaramıyo da gibiyim üzülmemeyiİnsan ümit ile bekliyor olumsuz olunca tabiki de üzüntü olacak ama iki tane 5.gün emnriyonuz var çok şükür inşallah onlarla pozitifi görürsünüz benim ilk opu de embriyo gelişimi durdu ve elimde hiç embriyo kalmadı 2.opu de ise 3.gün donduruldu 2 tane embriyo
İlla ki üzülüyor insan canım ama bu yolda devam edebilmek için toparlanıp devam etmek lazım Rabbim yardımcımız olsun sabrımızı arttırsınİnşallah çok çok zormuş gerçekten psikolojik olarak dayanıklı olmak. Pek başaramıyo da gibiyim üzülmemeyi
Kısmet değilmiş üzülme daha sağlıklı başka embriyolarında var. Rabbim kucağını doldursun6. Güne kalan 2 embriyo da gelişmeyi bırakmış maalesef((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?