- 16 Temmuz 2024
- 245
- 58
- 18
- 34
- Konu Sahibi yohdahaneler
Teşekkür ederim amin cümlemize inşallahgelmiş geçmiş olsun. rabbim sağlık afiyet versin. dr a gidince yazın mutlaka.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim amin cümlemize inşallahgelmiş geçmiş olsun. rabbim sağlık afiyet versin. dr a gidince yazın mutlaka.
Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mıAltı gün gecikmem var idrar da çift çizgi çıktı awox marka test.Hemen çıktı bu hemen çektiğim foto. İlk idrarla yapmadım üstelik Doğru mudur inanasım gelmiyor çok hayal kırıklığı yaşadım çünkü
Günaydın ,Teşekkür ederim amin cümlemize inşallahsiz de gidince haber verin i
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahGünaydın ,
Bugun gittim dr a tsh biraz yüksek gelmişti onun için ilaç yazdı onun dısında kesesi ve yerleştiği yer cok güzel dedi. Elhamdülillah haftaya cuma gel kalp sesi duyalım dedi. rabbi sağlıkla ilerletsin.
senden de güzel haberler bekliyoruz insallah hayırla güzellikle.Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Amin inşallah bugün gideceğim ben de. Karın ağrınız var mı bende kaç gündür yoktu bugün var gibi korktum birazsenden de güzel haberler bekliyoruz insallah hayırla güzellikle.
benim hafif kasıkta bi sızlama olmuştu oda cok cok hafif. Onun dışında bişi olmadı. Gaz cok oluyor gazdandır belkide. Dikkat edin kendinize. Dr 'a mutlaka danısın.Amin inşallah bugün gideceğim ben de. Karın ağrınız var mı bende kaç gündür yoktu bugün var gibi korktum biraz
Teşekkürler bakalım ne diyecek inşallah kimyasal falan değildir. Allah isteyen herkesi sevindirsinbenim hafif kasıkta bi sızlama olmuştu oda cok cok hafif. Onun dışında bişi olmadı. Gaz cok oluyor gazdandır belkide. Dikkat edin kendinize. Dr 'a mutlaka danısın.
bence düşünme bişi elinden geldiği kadar düşünmemeye çalış. kötü düşünceler gelince dua et besmele çek bol bol. allah sağlıkla kavusup güzelliklerle büyüteceğin bebek nasip etsin. Eger sonu kötü olacaksaa üzecekse de yormadan senden gitsin...Teşekkürler bakalım ne diyecek inşallah kimyasal falan değildir. Allah isteyen herkesi sevindirsin
Keşke test yapmasaydım diye düşünüyorum şu anbence düşünme bişi elinden geldiği kadar düşünmemeye çalış. kötü düşünceler gelince dua et besmele çek bol bol. allah sağlıkla kavusup güzelliklerle büyüteceğin bebek nasip etsin. Eger sonu kötü olacaksaa üzecekse de yormadan senden gitsin...
Daha önce kimyasal durumun var mı ? yada düşük vs ?
Kan verdim bugün 750 çıktı mutluyum bir yandan da korkuyorum inşallah güzel olacak haber vermek istedim sizebence düşünme bişi elinden geldiği kadar düşünmemeye çalış. kötü düşünceler gelince dua et besmele çek bol bol. allah sağlıkla kavusup güzelliklerle büyüteceğin bebek nasip etsin. Eger sonu kötü olacaksaa üzecekse de yormadan senden gitsin...
Daha önce kimyasal durumun var mı ? yada düşük vs ?
Hayır ihtimal vermediğim için yapmamıştım başka test bugün yaptım bir de o da aynı çıktı kan verdimÖnceki günlerde test yaptın mı?
Haber vermek istedim kan verdim bugün hamileyim inşallah sağlıklı ilerlerhaber edin mutlaka kan sonucunuzu![]()
tebrik ederim..... rabbim sağlıkla ilerletsin sağlıkla kavuşun bebeginize Masallah subhanallah. Cok sevindim. heyecanlı ve korkulu olmanız normal her anne böyle oluyordur eminim. keza bende öyleyim. Güzel düşünelim hep güzel olsun...Kan verdim bugün 750 çıktı mutluyum bir yandan da korkuyorum inşallah güzel olacak haber vermek istedim size![]()
Kan verdim bugün 750 çıktı mutluyum bir yandan da korkuyorum inşallah güzel olacak haber vermek istedim size![]()
Teşekkür ederimtebrik ederim..... rabbim sağlıkla ilerletsin sağlıkla kavuşun bebeginize Masallah subhanallah. Cok sevindim. heyecanlı ve korkulu olmanız normal her anne böyle oluyordur eminim. keza bende öyleyim. Güzel düşünelim hep güzel olsun...
Teşekkür ederim çok sağolun inşallah sağlıkla ilerlerhayırlı ugurlu olsun cok cok sevındım. tebrık ederım ınsallah sağlıkla sıhahtle kucagına almayı nasip ertsın.
sağlıkla ilerlesin çok sevindimHaber vermek istedim kan verdim bugün hamileyim inşallah sağlıklı ilerler![]()
Teşekkür ederim amin inşallahsağlıkla ilerlesin çok sevindim![]()