Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Altı gün gecikmem var idrar da çift çizgi çıktı awox marka test.Hemen çıktı bu hemen çektiğim foto. İlk idrarla yapmadım üstelik Doğru mudur inanasım gelmiyor çok hayal kırıklığı yaşadım çünkü
Günaydın ,
Bugun gittim dr a tsh biraz yüksek gelmişti onun için ilaç yazdı onun dısında kesesi ve yerleştiği yer cok güzel dedi. Elhamdülillah haftaya cuma gel kalp sesi duyalım dedi. rabbi sağlıkla ilerletsin.
Günaydın ,
Bugun gittim dr a tsh biraz yüksek gelmişti onun için ilaç yazdı onun dısında kesesi ve yerleştiği yer cok güzel dedi. Elhamdülillah haftaya cuma gel kalp sesi duyalım dedi. rabbi sağlıkla ilerletsin.
benim hafif kasıkta bi sızlama olmuştu oda cok cok hafif. Onun dışında bişi olmadı. Gaz cok oluyor gazdandır belkide. Dikkat edin kendinize. Dr 'a mutlaka danısın.
benim hafif kasıkta bi sızlama olmuştu oda cok cok hafif. Onun dışında bişi olmadı. Gaz cok oluyor gazdandır belkide. Dikkat edin kendinize. Dr 'a mutlaka danısın.
bence düşünme bişi elinden geldiği kadar düşünmemeye çalış. kötü düşünceler gelince dua et besmele çek bol bol. allah sağlıkla kavusup güzelliklerle büyüteceğin bebek nasip etsin. Eger sonu kötü olacaksaa üzecekse de yormadan senden gitsin...
Daha önce kimyasal durumun var mı ? yada düşük vs ?
bence düşünme bişi elinden geldiği kadar düşünmemeye çalış. kötü düşünceler gelince dua et besmele çek bol bol. allah sağlıkla kavusup güzelliklerle büyüteceğin bebek nasip etsin. Eger sonu kötü olacaksaa üzecekse de yormadan senden gitsin...
Daha önce kimyasal durumun var mı ? yada düşük vs ?
Keşke test yapmasaydım diye düşünüyorum şu an geçen iki ay boyunca adet olmadım gecikince ona yormuştum. Test yapınca şu çok stres yaptım. Düşüğüm var kimyasal yaşadım iki kez farklı yıllarda. Olumsuz sonuçlanan iki aşılama tüp bebek neler neler şu an o yüzden çok stresliyim.