6 gün gecikme kan testi negatif. Geç belli olan var mı?

Yta02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2025
8
0
1
26
Kızlar gecikmemin 6. Günü ne adet sancım var ve lekelenmem hiçbişey yok. Baş ağrım kasığımda ara sıra hafif sancı ve beyaz kremsi akıntım var. Ayrıca aşırı halsizim ve göğüslerim çok şiş dokununca acıyor. Gecikmenin 4 ve 5. Gününde kaset test yaptım iki günde de negatif çıktı bugün kan verdim onda da negatif ama kimisi geç döllenme olduğunda hemen belli olmaz diyor kimisi 14 15. Günde öğrendim diyor var mı başta negatif çıkıp sonra pozitife dönen lütfen anlatın

Kızlar gecikmemin 6. Günü ne adet sancım var ve lekelenmem hiçbişey yok. Baş ağrım kasığımda ara sıra hafif sancı ve beyaz kremsi akıntım var. Ayrıca aşırı halsizim ve göğüslerim çok şiş dokununca acıyor. Gecikmenin 4 ve 5. Gününde kaset test yaptım iki günde de negatif çıktı bugün kan verdim onda da negatif ama kimisi geç döllenme olduğunda hemen belli olmaz diyor kimisi 14 15. Günde öğrendim diyor var mı başta negatif çıkıp sonra pozitife dönen lütfen anlatın
Merhaba, ben 2022 ağustos 29da son reglimi olmuştum 30 Eylül'de teslim negatifti, 3 Ekim'de silik çizgi çıktı kan değerim 30lardaydı geç döllenmeymiş ve 3. Haftasında öğrenmişim ☺

Gecikmenin 3. Haftasında mı😳 maşallah alllah bağışlasın bugünde bel ağrılarım başladı ama hala tık yok en son dün yani 6. Gün kan testim de negatif çıkmıştı hala bi yanım olabilir diyor bi yanımda bu zamana kadar belli olur diyor çok karmaşık duygular 😔

Back
X