6 gun oldu degiscek mi ??(resimli)

birgaripcadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
67
9
86
30
2016-02-18 18.29.50.webp
2016-02-18 18.35.24.webp
Ay bu ne ya incek bu di mi kizlar 6 gun oldu yarin dikislerim alincak yanlardan genis ve ucu kocaman hala burnumun :KK12:

Burnunuz odemlidir bende ameliayat olucam, 6. Gun icin cok erken diyor herkes, oncesi fotorafiniz varmi acaba burnunuz nasildi.

Bu var sadece ya boyleydi ben ucundan sikayetciydim ama suan onden bakinca eski halinden daha buyuk korkuyorm bunlar sislik degilse boyle kalirsa diye :KK43:

Eklentiler

• 20160202_194326-1.webp
    20160202_194326-1.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 440
Bu var sadece ya boyleydi ben ucundan sikayetciydim ama suan onden bakinca eski halinden daha buyuk korkuyorm bunlar sislik degilse boyle kalirsa diye :KK43:
Yandan bakinca sorunlu bir burnunuz yokmus, ön profiliniz nasildi oncesinde,
6 gun cok cok erken bir 6 ay beklemelisiniz malesef

ödem vardır 6 gün degil 6 ayda şekli oturur. ne güzel bende burnumdan olacaktım iptal ettim

Benimki gibi olucaksa olma daha iyi benim eski halim daha guzeldi :KK43:
ben dr umdan emindim sadece ucu yapılacaktı bi de nefes sorunum. kısmet olmadı ilerleyen dönemlerde inşallah olurum. özel sebeplerden vazgeçtim şimdilik
üzülme henüz 6. gün daha çok değişecek şiş şu an en çok burun ucu ödem tutar erken bi dönemdesin boşuna yıpratma kendini

Ohooo tatlim daha cok yeni cookkk degisecek profilimden bakabilirsin 4 ayda cok degisti benim burnum ve cok memnunum sukurler olsun;)

ben dr umdan emindim sadece ucu yapılacaktı bi de nefes sorunum. kısmet olmadı ilerleyen dönemlerde inşallah olurum. özel sebeplerden vazgeçtim şimdilik
üzülme henüz 6. gün daha çok değişecek şiş şu an en çok burun ucu ödem tutar erken bi dönemdesin boşuna yıpratma kendini
Peki canim benim

Back
X