6 gun oldu degiscek mi ??(resimli)

Ayyy hemde nasil kofte dolma ne dersende iniyo incecik kaliyo hic dert etme benim 6gunde yamuk yumuk biseydi masallah senin gayet iyi duruyo

Valla 6. Gününe şükret bence ben 5. Günümdeyim daha tamponlarım bile çıkmadı bnu gectim morluklar bile duruyo.
Ödem en son burun ucunda iniyomuş zaten sıkma canını

Ayyy hemde nasil kofte dolma ne dersende iniyo incecik kaliyo hic dert etme benim 6gunde yamuk yumuk biseydi masallah senin gayet iyi duruyo
Yaa insallah incelir ya insallah

Valla 6. Gününe şükret bence ben 5. Günümdeyim daha tamponlarım bile çıkmadı bnu gectim morluklar bile duruyo.
Ödem en son burun ucunda iniyomuş zaten sıkma canını
Tesekkur ederm canim ya keske benmkine de alci falan koysaydi ben ilk gunden beri goruyorm byle sekilsiz bisey . Moralim bozuldu

çok değişiyor hem de arkadasım oldu daha şişkindi hatta şok olmuştum daha büyük olmuş diye şimdi incecik ve küçücük kaldı :)

Geçmiş olsun :) Benım 1 ayı gectı cok sukur.Her bunyede aynı olurmu bılmıyorum ama ozellıkle son zamanlarda sankı hergun şişi biraz daha ınıyor bısıler degısıyor sankı.Daha cok uzun yolumuz var.En az 6 ay.Ödemler indikçe farklılasıyor.Sabır lazım :)

Geçmiş olsun :) Benım 1 ayı gectı cok sukur.Her bunyede aynı olurmu bılmıyorum ama ozellıkle son zamanlarda sankı hergun şişi biraz daha ınıyor bısıler degısıyor sankı.Daha cok uzun yolumuz var.En az 6 ay.Ödemler indikçe farklılasıyor.Sabır lazım :)
tesekkurler canimm ama her sabah uyandigimda farkli bi hal almis oluyo ya simdi sisliklerim iniyo ama yandan bakinca burun sirtimdaki kavis bi gariplesti ustte cıkıntı var ortasi biraz inik ucu sis artk napcam bilmiyorum

En en kotu ihtimalle revizyonla duzeltilir.Ufak tefek seyler olabiliyor malesef bende de hafif kikirdak cokmesi var.Sag daha bir oturdu solda hala biraz odem var.Herkesin yapilan islemleri farkli ama revizyon bile 6 ay sonra olabiliyor.Demekki anca sekil belli oluyor.Beklemekten baska yapcak bisi yok.

En en kotu ihtimalle revizyonla duzeltilir.Ufak tefek seyler olabiliyor malesef bende de hafif kikirdak cokmesi var.Sag daha bir oturdu solda hala biraz odem var.Herkesin yapilan islemleri farkli ama revizyon bile 6 ay sonra olabiliyor.Demekki anca sekil belli oluyor.Beklemekten baska yapcak bisi yok.
Haklisin canim yapcak bsey yok beklicem ki zaten sislerim iniyo yavas yavas

Burnunuz tam bir yıl içinde şeklini alacak merak etmeyin :) Ama o çok şiş görünüm bi kaç aya inecek:)

Back
X