6.hafta bej rengi (çamur) akıntı

svlykls52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2022
34
1
36
33
Arkadaşlar 6. Haftama girdim bugün baktım şerit gibi bir akıntı olmuş böyle gri ve açık kahvenin birleşimi gibi progeston tableti vajinadan kullanıyorum. Bu mu sebep olur yoksa doktora gitmeli miyim? Kanama yok sürekli olmuyor ama korkuyorum.

Arkadaşlar 6. Haftama girdim bugün baktım şerit gibi bir akıntı olmuş böyle gri ve açık kahvenin birleşimi gibi progeston tableti vajinadan kullanıyorum. Bu mu sebep olur yoksa doktora gitmeli miyim? Kanama yok sürekli olmuyor ama korkuyorum.
Gebelikte 6. Haftadayım. Progestan vajinal tablet , iğne ve estrofem kullanıyorum bunlar yapabilir mi

Doktoruna mesaj at istersen belki yerleşme kanaması vs olabilir
Doktorum Çapa tıp fakültesinde mesaj atma şansım yok. Kanama renginde değil ama yine de kuşku var fakat bazen niye geldiniz vs denilebiliyor bunu deneyimlemiş biri varsa acile gitmem gerekir mi öğrenmek istedim.

Doktorum Çapa tıp fakültesinde mesaj atma şansım yok. Kanama renginde değil ama yine de kuşku var fakat bazen niye geldiniz vs denilebiliyor bunu deneyimlemiş biri varsa acile gitmem gerekir mi öğrenmek istedim.
Endişelencek bişey değildir inşallah en kötü acile gidip sorun goztepe medikal acilinde kadın doğumcu oluyor genelde

Bende aynısı oldu mantar enfeksiyonu dedi doktor fitil kullandım geçti bende progestan kullanıyorum beyaz renkte yoğun akıntı oluyor

Back
X