çok teşekkür ederim canımBu zorlu sürecte basarilar dilerim canim, insallah en kisa sürede hedefine ulasirsin
Hayatina sporu da eklersen hem kilo vermen hizlanir, hemde fit olursun
Rica ederimçok teşekkür ederim canımfırsat buldukça yürüyorum ,uzun zamandır egzersiz yapmadım ,bir de ona başlasam daha iyi olacak
evet kesinlikle,leslie 3 mil yürüyordum ama uzun zaman oldu yapmadım.bahane çokRica ederimyürümek yapabilecegin en güzel sey, yag yakimina birebir. Egzersizlere de baslarsin insallah
Leslie yerine jillian tavsiye ederimevet kesinlikle,leslie 3 mil yürüyordum ama uzun zaman oldu yapmadım.bahane çok
nerdeyse 6 ay olacak 6 kilo ile cebelleşiyorum.bu defa kararlıyım inşallah canım.
sen de diyettemisin
jilian hiç denemedim ,ama leslie sensio ile baya yüyüyüş yapmıştım geçen sene.tebrikler canım 10 kg yi vermişsin ,inşallah sen de en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.dediğim gibi nerdeyse 6 ay olacak 6 kiloyu veremedim henüz ama bu defa kararlıyım.6 haftada gidecek inşallah bu kilolar.Leslie yerine jillian tavsiye ederim
Insallah hedefine en kisa sürede ulasirsin canim.
Evet bende diyetteyim kasim ayinda basladim ve 6 ay icinde 10 kilo verdim. Geriye 4 kilo kadar bir fazlaligim kaldi
Yürüyüslerini mümkün oldugunca acik havada yapmaya calis canim, daha iyi oldugunu göreceksin.jilian hiç denemedim ,ama leslie sensio ile baya yüyüyüş yapmıştım geçen sene.tebrikler canım 10 kg yi vermişsin ,inşallah sen de en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.dediğim gibi nerdeyse 6 ay olacak 6 kiloyu veremedim henüz ama bu defa kararlıyım.6 haftada gidecek inşallah bu kilolar.
teşekkürler canım.ama üzerime yapıştırdım resmen bu kiloyu,yerleşti ve gitmiyor resmenYürüyüslerini mümkün oldugunca acik havada yapmaya calis canim, daha iyi oldugunu göreceksin.
Cok tesekkür ederim, darisi tüm kilo vermek isteyenlere insallah.
Sende bu azim olduktan sonra 6 kilo ne ki
Gider onlar gider, olmadi azicik korkutursunteşekkürler canım.ama üzerime yapıştırdım resmen bu kiloyu,yerleşti ve gitmiyor resmen
öyle yapıyorum ,sahilde 1 saat kadar yürüyorum.
inşallah ,kilo alması kolay da vermesi zor.bir de koruması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?