• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6. Hafta gebelik

mnk serce

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2025
304
116
18
Merhaba arkadaşlar dün ilk kez kanamam oldu acile gittim 6+5 günlük kese gözüküyor düşük riskin var dedi progestrona başladık günde üç kez. Sizlerde bu durumu yaşayan atlatan oldu mu ? İlk gebeliğim ve korkuyorum dikkat etmem gerekenler neler tavsiyelerinizi bekliyorum?
Birde kalp atışı ne zmaan duyulur

Evet oldu 11.haftada. Şu an kucağımda emiyor 🐣 Wc hariç hiç kalkmadan yatmak lazım hiç iş yemek vs yapmayın sağlıkla büyür inş.

Merhaba arkadaşlar dün ilk kez kanamam oldu acile gittim 6+5 günlük kese gözüküyor düşük riskin var dedi progestrona başladık günde üç kez. Sizlerde bu durumu yaşayan atlatan oldu mu ? İlk gebeliğim ve korkuyorum dikkat etmem gerekenler neler tavsiyelerinizi bekliyorum?
Ben ilk çoçuğumda kanama şikayetiyle 20’gün hastanede yattım 4 ay hiç yataktan kalkmadım şu an oğlum 11 yaşında ☺️

7. Haftamda kanama oldu progestan kullandım şu an yok şükür

Back
X