Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sekizinci haftada gördüm canını sıkmaArkadaşlar bugün kalp atışına gittim 6+4 bugün kese var bebek yok beyaz leke var gibi sanki dedi bu durum normal mi lütfen yardımcı olun lütfen kafayı yedim![]()
6 haftada senin demi görünmediBen sekizinci haftada gördüm canını sıkma
Ama tüp Bebek çoğu kişide görünüyor hep bu zamanda cagiriliyorBebek için erken daha sanki![]()
Onu bilemeyeceğim o zaman.Ama tüp Bebek çoğu kişide görünüyor hep bu zamanda cagiriliyor
Uzulme inslh bise olmaz benimde dun kanamam oldu acile gittim dusuk riskimjn oldunu soyledi acil doktoru ozele gittim sabah erkenden oda kesenin biraz bozuldunu dusuk riskmin oldunu soyledi hersey nasip bende senin gibi uzgunum ama Allah ol derse olur rizki varsa dogar napsak bos tres yapma dua et bol bol elimizden bise gelmez duadan baskaAma tüp Bebek çoğu kişide görünüyor hep bu zamanda cagiriliyor
Benim 6.haftamda kese bile yoktu. 2 hafta bekledim 2 hafta sonra gittiğimde kese görunmustu o yüzden sıkma canını birz bekleArkadaşlar bugün kalp atışına gittim 6+4 bugün kese var bebek yok beyaz leke var gibi sanki dedi bu durum normal mi lütfen yardımcı olun lütfen kafayı yedim![]()
Rabbim seninde inşallah yardımcın olsun inşallah hiç bişey olmaz rabbim sana bağışlasınUzulme inslh bise olmaz benimde dun kanamam oldu acile gittim dusuk riskimjn oldunu soyledi acil doktoru ozele gittim sabah erkenden oda kesenin biraz bozuldunu dusuk riskmin oldunu soyledi hersey nasip bende senin gibi uzgunum ama Allah ol derse olur rizki varsa dogar napsak bos tres yapma dua et bol bol elimizden bise gelmez duadan baska
Amin inslh cnm hepinizin evladini bagislasinRabbim seninde inşallah yardımcın olsun inşallah hiç bişey olmaz rabbim sana bağışlasın![]()
Bende 5 haftalıkken keseyi gördük şimdide 6+4 olduk ama kalp atışı daha yokCanım ben 6 haftalıkken gittim keseyi görmeye ondan 2 hafta sonra çağırdı doktorum kalp atışı için. Zaten şimdiden görünmemesi normal. sıkma canını. 2. kez tüp bebek denemiş ve olumlu almış biri olarak söylüyorum sana. Hatta ilk gittiğimde neden kalp atışını göremiyorum demiştim o da ilk randevu her zaman kese içindir sonra kalp atışı demişti.
İnşallah canım inşallah öyledirBelki geç döllenme olmuştur benim de 1 hafta geriden geliyordu her şeyi. Bekle biraz hemen moralini bozma
Yok kalp atışını bırak bebek bile yoktu yedide de göremedim sekizde gittiğimde hem bebeği hem kalp atışını gördüm6 haftada senin demi görünmedi
İnşallah benimde öyle olur yaYok kalp atışını bırak bebek bile yoktu yedide de göremedim sekizde gittiğimde hem bebeği hem kalp atışını gördüm