Sanmiorm ki cnm gec dollenme olsa ben gec ogrenirdim adetten 3 gun once ogrendim bundada umut yok biktim artik yasamaktan nefes almaktan dayanacak gucum kalmadi bu 3. Gunahim ne bilmiormda bunlari yasiyorumUzulme canım.Gec dollenmedir.Kese olustuysa Allah'ın izniyle 1 hafta sonra bebek de görünür.
Saol cnm insallah hepberaber seninde ne duan varsa kabul olsnOyle düsünme nolurBu güzel günde dualarım seninle.Ins.bebegini göreceksin.
Benm 6. Haftada sdce minik kese gozuktu 7. Haftada ancak bebegi gorduk. Dua et canm Allah a emanetSlm.kzlar bugun tam 6 haftalik hamilegim gecen hafta kese gorunmedi karindan bugun gorundu ama doktor olmasi gerekenden kucuk dedi icindede bebek yok dedi progestan yazdi boyle bise yasayan varmi cok uzgunum kandilde bu kotu haberi almayi hic istemezdim gecen senede kurtaj ve kimyasal gecirdim
Ben adete 4 gun kala ogrendim ve gec dollenmeymis kuzum icini rhat tut. Sn boyle stres uzuntu yaparsan kotu etkiler senide bebeginideSanmiorm ki cnm gec dollenme olsa ben gec ogrenirdim adetten 3 gun once ogrendim bundada umut yok biktim artik yasamaktan nefes almaktan dayanacak gucum kalmadi bu 3. Gunahim ne bilmiormda bunlari yasiyorum
Banada karnmdan bakti ilk baktignda gorememisti normal fln dedi bebek geriden geliyo gec dollenme ama sorun degl diip beni rhatlatti bende sen gbi korkarak gidiyodum hepGercekten mi bana umut oldun suan inan icimdede kotu bi his yoktu guzel ilerlio belirtilerim var kanamamd yok cok sukur benim adetlerim hep duzenlidir ama gec dollenme olur muki bide karindan bakti vajinal baksa belki daha buyuk gorunurdu
oyle deme beterinden korusun allah bende 1 kurtaj 1 dusuk.1 kimyasal yasadim simdi 4Sanmiorm ki cnm gec dollenme olsa ben gec ogrenirdim adetten 3 gun once ogrendim bundada umut yok biktim artik yasamaktan nefes almaktan dayanacak gucum kalmadi bu 3. Gunahim ne bilmiormda bunlari yasiyorum
Bende kurtaj kimyasal bide bu keske kimseye soylemeseydim ondn bu uzuntum simdi isin yoksa aciklama yap okdr heveslenmislerken hakkimizdan hayirlisi buymus demek kioyle deme beterinden korusun allah bende 1 kurtaj 1 dusuk.1 kimyasal yasadim simdi 4
gebeyim.pes etmedim ki basima gelmedik kalmadi neyse ne kotu durumda olanlar var sukret
disardaki insanlari bosver ben artik makara yapuyordum bir sure sonra alisiyorsun arastirilsin neden oldugunu ben igne vuruluyorum birde hocalil olayim.cikti burda anlatilmaz birde oyle seyler ile ugrastim.ama mucadele ettimBende kurtaj kimyasal bide bu keske kimseye soylemeseydim ondn bu uzuntum simdi isin yoksa aciklama yap okdr heveslenmislerken hakkimizdan hayirlisi buymus demek ki
Ins.canım benim aminn.Saol cnm insallah hepberaber seninde ne duan varsa kabul olsn
canım kendını boyle strese sokuyorsun şuan olacagı varsada baskı stres yapıyorsun şimdilik gorunmemıs cogu ınsanın gelısım surecı farklıdır bekle sabret olmassada nasıpte yokmus Allah hayırlıysa nasıp eder her işte vardır hayır..... canını Karamsar düşünme haftalar sonra görülebilme ihtimali var yani olumlu düşünGercekten mi bana umut oldun suan inan icimdede kotu bi his yoktu guzel ilerlio belirtilerim var kanamamd yok cok sukur benim adetlerim hep duzenlidir ama gec dollenme olur muki bide karindan bakti vajinal baksa belki daha buyuk gorunurdu
Insallah dedigin gibi olur cnm hayirlisi artik elden bise gelmiyokicanım kendını boyle strese sokuyorsun şuan olacagı varsada baskı stres yapıyorsun şimdilik gorunmemıs cogu ınsanın gelısım surecı farklıdır bekle sabret olmassada nasıpte yokmus Allah hayırlıysa nasıp eder her işte vardır hayır..... canını Karamsar düşünme haftalar sonra görülebilme ihtimali var yani olumlu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?