6.haftada normalmi

Saol cnm haklisin mubarek aya gircz insallah hayirlisi olur ozele gittim 6 hafta olmasi lazim ama 4 hafta gorunuo dedi moralim baya bozuldu 15 gun sonra tekrar gel dedi seninde hayirli olsn umudumuzu yikmayalim en azindan oluo bazen umitsiz oluyorum sonra kiziyorum Allah affetsin bugun daha iyim yasin okudukca kendimi daha huzurlu hissediyorm

Sanmiorm ki cnm gec dollenme olsa ben gec ogrenirdim adetten 3 gun once ogrendim bundada umut yok biktim artik yasamaktan nefes almaktan dayanacak gucum kalmadi bu 3. Gunahim ne bilmiormda bunlari yasiyorum

lütfen üzülmeyin öncelikle allah nasip ettiyse olur...ben 6 tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldım ama 15 gündür ne çektiğimi bi allah bilir 4+5 de gittim kese küçük haftasına göre dedi...sonra 5+5 de gittim kesede bebek yok herşeye hazırlıklı olmalısın ve sabretmelisin dedi.alttan baktı hemde..başka bi prof. a gittim karnımdan baktı bu 3 haftalık dedi iyice moralim bozuldu...allahıma şükürler olsun bugün 6+5 de bebegi ve kalp atışını duyduk üstelk haftasıyla uyumlu artık dedi
canınızı ve bebeğinizi sıkmayın ...allah büyüktür kucağımıza da almak nasip olur inşalahh

Ya bana suan inanilmaz umut oldun Allah im sag salim kucagina almayida nasio etsin insallah benimkideduzelmistir doktor olumlu konustu 15 gun sonra gel kalbini duyariz dedi ins hersey yolunda gider 7 8 gunluk bir fark var ins kapanır

Ya bana suan inanilmaz umut oldun Allah im sag salim kucagina almayida nasio etsin insallah benimkideduzelmistir doktor olumlu konustu 15 gun sonra gel kalbini duyariz dedi ins hersey yolunda gider 7 8 gunluk bir fark var ins kapanır
allahın izniyle kapanır canım dua et ben sürekli elimi karnıma koyup "ya şafi " tesbih ediyorum

Benim de aynısı oldu canım. Devlet Hastanesi'ne gidiyorum 6+2 olması gerekirken 4+5 dedi sadece kese var bebek görünmüyor daha çok küçük iki hafta sonra gel dedi iki hafta ölüp ölüp dirildim. Boş gebelik mı kimyasal mı dedim durdum. İki hafta sonra 7+5 çıktı yani arayi kapattık ve kalp atışını duyduk çok şükür. Senin de öyle olur inşallah üzülüp bebişini de germe boşuna :)

Benim de aynısı oldu canım. Devlet Hastanesi'ne gidiyorum 6+2 olması gerekirken 4+5 dedi sadece kese var bebek görünmüyor daha çok küçük iki hafta sonra gel dedi iki hafta ölüp ölüp dirildim. Boş gebelik mı kimyasal mı dedim durdum. İki hafta sonra 7+5 çıktı yani arayi kapattık ve kalp atışını duyduk çok şükür. Senin de öyle olur inşallah üzülüp bebişini de germe boşuna :)

Bunlari duydukca iyce hevesim artio gercekten cok yiprandim 2 defa yasadim en korktugum tekrar kurtaaj olmak insallah bendeki arada kapanir sende saglicakla anali babali buyutursun bebisini ins

Bunlari duydukca iyce hevesim artio gercekten cok yiprandim 2 defa yasadim en korktugum tekrar kurtaaj olmak insallah bendeki arada kapanir sende saglicakla anali babali buyutursun bebisini ins
İnşallah canım. Bende de pko ve prolaktin yüksekliği vardı tedaviyle hamile kaldim. sanırım o yüzden çok evham yapıyorum ve dokuz ay boyunca bu evham devam edecek gibi görünüyor

İnşallah canım. Bende de pko ve prolaktin yüksekliği vardı tedaviyle hamile kaldim. sanırım o yüzden çok evham yapıyorum ve dokuz ay boyunca bu evham devam edecek gibi görünüyor
Yok cnm sen en zorlarini atlatmissn Allah in izniyle kucagina alcksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…