6. Haftada tekrarlayan düşük tüp bebek

mirella777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
40
18
3
Merhaba 6 transfer 3 negatif 3 6. Hafta düşük. Ne yapacagımı sasırdım nolur benzer durum yaşayanlar yazın neler yapmam lazım cok zor

canım teşekkür ederimevet gitti. Hiçbişey dedikleri yok ya deneme tahtası gibi. Cok kararsızım herseyi bırakmak mı mantıklı bilemedim

canım teşekkür ederimevet gitti. Hiçbişey dedikleri yok ya deneme tahtası gibi. Cok kararsızım herseyi bırakmak mı mantıklı bilemedim
Evet doktorlarn bu saçmalıkları insanı iyice perişan ediyo parayı alırken iyi ondan sonrası kimse muhattap olan yok hep diyorum bu süreçte en ufak bir ihmalkarlık yapılmışsa Rabbimime havale ediyorum maddi manevi çok zor çünkü.. Eğer maddi durumun varsa dene canım pes etme

Histeroskopi yapildimi rahime bakıldımı polip perde vs varmi diye. Sekil bozuklugu vs var dendi mi. Genetik yaptırdınız mı embriyolara?

Histeroskopi yapildimi rahime bakıldımı polip perde vs varmi diye. Sekil bozuklugu vs var dendi mi. Genetik yaptırdınız mı embriyolara?
Bunların hepsi yapılıp yinede tutmuyo maalesef herşey nasip.. çift embriyo transferlerinde biri tutuyo diğeri tutmuyo bunların hepsi para tuzağı.. Genetik bölümündeki doktor boşuna yaptırmayın dedi tıpta karşılığı yok bilimsel açıklamalar var falan dedi .Kendi tüp bebek doktorumda aynı konuşmayı yaptı olmayınca olmuyo herşey nasip rabbim ona can vermişse bin tane sorun olsun yine de tutuyo ..

Tüplerde sıvı gelmesi vs de kontrol edildimi? Neyi yaptırmayın dedi genetik testimi? Size kromozom analizi vs yapıldımı. Katil hücre testi ya da pıhtılaşma testi yapıldımı? 6. Hafta tam kalbinin atmaya başlayacağı zamanlar.

Evet hepsi yapıldı ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…