6.haftadayim yumurta yiyemiyorum 😓

Ojej

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
437
391
53
Merhaba arkadaslar 6.haftadayim zaten yumurta sevmeyen bi insanim ama 6.haftaya girmemle beraber yumurtaya tiksintim dahada artti gorunce bile oguresim geliyo ne yapmaliyim doktorym yiyebilirsen 2 tane bile ye dedi . Bugun yiyemedim
Diger yemeklere karsida yiyesim hic gelmiyo acikiyorum ama yiyemiyorum nasil geccek bu durum😓

Merhaba arkadaslar 6.haftadayim zaten yumurta sevmeyen bi insanim ama 6.haftaya girmemle beraber yumurtaya tiksintim dahada artti gorunce bile oguresim geliyo ne yapmaliyim doktorym yiyebilirsen 2 tane bile ye dedi . Bugun yiyemedim
Diger yemeklere karsida yiyesim hic gelmiyo acikiyorum ama yiyemiyorum nasil geccek bu durum😓
kelin ilacı olsa kendine sürermiş hesabı ben de sizin gibiyim. karbonhidrat ve meyveyle besleniyorum. araya ceviz ve fındık katıyorum. yemekleri çoğunlukla eşim yapıyor. 7+3 deyim hevesle 12. haftayı bekliyorum.

çok da stres yapmayın. kagan kocatepe'nin gebelik bulantılarıyla ilgili açıklamalarını okudum. bulantınin sebebini çok güzel açıklıyor. toksik maddelerden anneyi uzak tutup bebeği korumak diye açıklıyor. isterseniz siz de bir dinleyin.

12+5 e kadar hiç sağlıklı bişey yiyemedim .
Üzme kendini yiyemediğin şeyleri yiyip zorlama kendini kusturma.

Yemeyin yemek zorunda değilsiniz
Cocugunuz sizden besleniyor yediklerinizden birebir değil
Doktorunuzla görüşüp gıda takviyesi alın
Ben yeterli miktarda balık tüketmedigim icin gebeligimi balık yagı her gün içerek geçiriyorum mesela

Kiz ben sadece serum yedim, o da arada
yumurta yiyemiyorum derdin olsun sadece digerlerini yiyebiliyorsan ne sansli sana
Bebege de sana da yumurtasizliktan birsey olmaz diye umuyorum
Olsaydi ben ve benim gibi hamilelik gecirenlerin hali ne olurdu
Iciniz rahat olsun yumurta yemeyiverin bir dönem
su icemiyordum su bak, yemeyi gectim su da durmaz mi insanin midesinde
Iki tane dogurdum sagliklilar cok sükür

ben yumurta, mantar hayatım boyunca yemedim/yiyemem.
ne var bunda?
[/QUOTE]
Doktor yemen lazim dedi bide gelisimini etkiler diye dusunuyirum

İlk 3- 4 ay zaten çoğu gebe pek bir şey yiyemiyor. Yiyebildiğiniz diğer protein zengini gıdalardan faydalanmaya çalışın. vitamin alıyorsunuzdur zaten ki almıyorsanız da dr unuz takviye verir. Yani sıkıntı yapmayın bulantılar azaldıkça yiyebiliyorsunuz zaten ;)

Back
X