6 haftadır devam eden lekelenmeler :((

maldiv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
146
0
46
Adana
10 haftalık hamilelik var ancak 6 haftadır sürekli lekelenmeler var.2gün olmasa 3.gün kesin var.sürekli devam ediyor.dr istirahat dedi,dinlenmeme rağmen bir değişiklik yok.aynı şeyleri yaşayan var mı?:(

canım doktorun dediği gibi sadece dinlen.ilk hamilelğimde ben de böyle bi sorunla karşılaşmıştım doktorum bana bi ilaç vermişti.sana vermediğine göre çok ciddi değildir umarım ama sen yine de işini şansa bırakma bi başka doktora da görün istersen.

hergün iğne vuruluyorum progesteron.ama ne fayda.bu kadar uzun sürmesi beni paranoyak yaptı.internette araştırıyorum lekelenme gören çok kişi var ama bir kaç gün veya bir iki hafta sürmüş.benim gibi 6 hafta çeken yok :(sebebini bilmemek daha kötü,yatsamda aynı kalksamda aynı napıcam beeenn :(

ben 12 haftaya kadar kanama lekelenme aklına gelebilecek herşeyi yaşadım çok şükür 12 haftada kesildi bence stres yapma sakin ol lekelenme kanamadan daha iyidir.

doktorunun seni aydınlatması gerekir olmazsa daha fazla açıklama iste.... bazen bir kanamadan kalanlar uzun zamanda atılıyor.. her görüğün leke tekrar kanama sayılmaz bence..yatmayı ihmal etme yine de çok yeni hamileliğin ama tamamlamak istiyorsan tavsiyelere uymalısın... ya yatmaktan bıkıp kalktığında tekrar kanamaya yol açıyorsa... sabırla istirahat etmeye devam et..en önemlisi de Allah nasip ederse doğacaklar ama üstümüze düşeni yapmakla sonradan ah keşke demek arasındayız..:)inşalllah hayırlısı ile kucağımıza alırız hepimiz..

aaa beni anlayan birinin olması ne güzel,benimd.e bir kere kanama oldu.12.haftada benimde geçermi acaba:( herkes sonrasındada evden çıkma yat 9ay böyle geçir diyor .sürekli yatınca dışarı yüzü görmeyince kafamda daha çok kuruyorum,korkuyorum stresli bir dönem geçiriyorum.
sizin 12.haftadan sonra hamileliğiniz rahat ilerliyor mu?bi daha böyle bir sorun yaşadınızımı

amin hepimizi için hayırlısı.yatıyorum zaten sürekli istirahatteyim ama ona rağmen geçmek bilmiyor.o zamanda bütün enerjimi hevesimi kaybediyorum.doktor sadece yat ve iğnelerini yaptır diyor.ultrasonda bir anormallik görmüyorum diyor.sebepsiz

Allah yardımcın olsun erken yatmaya başladın ama böyle gitmeye bilir lekelenmen keserse doktorun kalkmana izin verebilir sonuna kadar yatmayacağım kesilene kadar diye düşünmeye çalış..ben bundan önceki bebeğim de erken açılmadan son 6 hafta yattım..yine de erken doğum oldu.. şimdi 17 hf dayım yatmıyorum ama yatarsam da sonunda rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat versin diye dua ederim daha güzel yapacak bir şey yok zaten..

Back
X