- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
-
gel dedi ama orda çalışan bir yakınımız bunun normal olmadğını 5.haftada duyulduğunu söyledihaftaya gel demedi mi doktor?
Allah razı olsun umarım iyi olur her şey nolur dua edinHiç telaşe etmeyin daha erken ben 7.haftada kalp atışını duydum daha var bence bekleyin hemen gitmeyin size tavsiyem moralinizi de bozmayın,Allah hayırlısını nasip etsin...
hayır öyle bir şey görmedik maalesefBebeğin ampul gibi yanıp söndüğünü görmedin mi? 5+6 biz kalbin atışını gördük . Sesi bi hafta sonra dinledik. Kızım geç döllenmedeydi 7-8 haftalıktı anca duyduk
İnşallah herşey düzgün gider sizde moralinizi düzgün tutun kese göründüyse zaten büyük ihtimalle sıkıntı yoktur :)Allah razı olsun umarım iyi olur her şey nolur dua edin
tşekkür ederimİnşallah herşey düzgün gider sizde moralinizi düzgün tutun kese göründüyse zaten büyük ihtimalle sıkıntı yoktur :)
inşallah bebişim iyidirBen de 6 haftalıkken duymadım bence panik yapma 8. haftada gittik ve duyduk
Bende tam altı haftalık gittim kese göründü daha kalp atışını görmedik de bu normal sen niye tedirgin oldun ki sabırlı ol o daha çok minik negatif düşünüp sıkıntı çekme üzerine duyacaksın rahat olkontrole gittim doktor 6 haftalık olduğunu söyledi keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık sabahtan beri çok kötüyüm normal mi bu?
yanlış bilmiyorsam 5. haftadan sonra kalp atışı duyuluyormuş((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?