6 haftalık bebeğimin kalp atışlarını duyamadık

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
kontrole gittim doktor 6 haftalık olduğunu söyledi keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık sabahtan beri çok kötüyüm normal mi bu?
yanlış bilmiyorsam 5. haftadan sonra kalp atışı duyuluyormuş((

Hiç telaşe etmeyin daha erken ben 7.haftada kalp atışını duydum daha var bence bekleyin hemen gitmeyin size tavsiyem moralinizi de bozmayın, çünkü 1 hafta bile çok farkettiriyor,Allah hayırlısını nasip etsin...

Bebeğin ampul gibi yanıp söndüğünü görmedin mi? 5+6 biz kalbin atışını gördük . Sesi bi hafta sonra dinledik. Kızım geç döllenmedeydi 7-8 haftalıktı anca duyduk

6 haftalikken bana daha cok kücük ama attigi görünüyo dedi... 16 haftalikken gittigimde sesi kendiliginden acti zaten. Acele etme ama heycanla bekle. Kese göründäyse doktor da hersey yolunda diyosa ona güven :)

Altı haftalık gittiğimde kalp atışı için sanırım biraz erken dedi doktorum sekizinci haftada duyduk kalp atışı. Hemen telaş yapmayın anormal bir durum değil bu.

sakın kendını üzme burada okadar çok okuyoruz kı sakın ağlayıp üzülme ,

bende öyle dedi dr hemen kalbi durmuş dedi kurtaja aldı benı , ınan bana halaa içimden atamıyorum keske aldırmasaydım diye çok ama çok pişmanım ,

başka dr başka dr git ama sakın üzme kendini

Bende tam altı haftalık gittim kese göründü daha kalp atışını görmedik de bu normal sen niye tedirgin oldun ki sabırlı ol o daha çok minik negatif düşünüp sıkıntı çekme üzerine duyacaksın rahat ol

Hic panik yapma 7.8. haftada duyuluyor kalp atisi keseyi kacinci haftada gordun. benim carsamba randevum var, carsamba 5+1 olacak insallah goruruz keseyi

Canim doktorun seni panikletmediyse korkma. 5,5 haftalikti bende kalp atisini duymaya gittim doktor duyamiyoruz ama bak surda yanip sonuyor dedi gercekten de ampul gibi yanip sonuyordu gerek yok duymaya dedim akisina biraktim. Bazilarinin gec duyulabiliyormus

Kalp sesi icin cok erken bebegin icinde gorunmediyse gene panikleme benim ablamda 8 haftada duydu sesini suan bende hamileyim daha once bos gebelik gecirdigim icin cok stresliydim farkli doktora gittim alttan bakti ama kese vardi bebek yoktu 4 gun sonra kendi doktoruma gittim bebek gorundu cok sukur inan bu durumlarda 2 gunde bile buyuk farklilik oluyo dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…