Teşekkür ederim evet doktor zamanla inecek dedi çok kalkıldığı ama şimdiden memnunum.ilk resimde biraz fazla kalkık gibi duruyor ama son hali gayet güzel. güle güle kullanın.
Merhaba Eğer burnunuz hala yaraysa mikrop kapmaması için göz merhemi vermişti benim doktorum onu sürüp takıyordum yara iyileşince onu bıraktım çünkü kaygan olup aşağı doğru kayıyordu. temizlemeye gelince eğer evde mikrodalganız varsa 3 dakika mikrodalgada bekletiyorsunuz kabına yarıya kadar su doldurup, Eğer mikrodalga yoksa çamaşır suyunda bekletebilirsiniz dedi sonra da iyice arındırmak gerekiyor.Merhaba nasıl takiyorsunuz o aparatı ve nasıl temizleyip dezenfekte ediyorsunuz bana da verdi doktorum takmam için
Evet bende ilk mikrodalgaya koyarak yaptım kullandıktan sonra da mı o şekilde dezenfekte ediliyor onda bi karar verememiştim :) yaralarim pek kalmadı ben yıkama yağlama yapmaya devam ediyorum yikayıp yagladıktan sonra taktım yağlı olunca kolay takabildim. Sizde kullanınca bir fark yarattımı peki benim ilk ameliyatım burun eğriligim vardı doktorum burun deliklerimij esitlenmesi için verdi banaMerhaba Eğer burnunuz hala yaraysa mikrop kapmaması için göz merhemi vermişti benim doktorum onu sürüp takıyordum yara iyileşince onu bıraktım çünkü kaygan olup aşağı doğru kayıyordu. temizlemeye gelince eğer evde mikrodalganız varsa 3 dakika mikrodalgada bekletiyorsunuz kabına yarıya kadar su doldurup, Eğer mikrodalga yoksa çamaşır suyunda bekletebilirsiniz dedi sonra da iyice arındırmak gerekiyor.
Şimdi yara kalmadığı için 3-4 günde bir mikrodalgaya koyuyorum ben.
Evet bende ilk mikrodalgaya koyarak yaptım kullandıktan sonra da mı o şekilde dezenfekte ediliyor onda bi karar verememiştim :) yaralarim pek kalmadı ben yıkama yağlama yapmaya devam ediyorum yikayıp yagladıktan sonra taktım yağlı olunca kolay takabildim. Sizde kullanınca bir fark yarattımı peki benim ilk ameliyatım burun eğriligim vardı doktorum burun deliklerimij esitlenmesi için verdi bana
Benim sağ taraf daha şişti bu aparat sayesinde eşitlendi yani eşit indi. Ama bence uzun süre takılmalı şuan eşit benim 3 ay uyurken takıcam boylece deformasyonu önlemiş oluyor. Kalın derili ise derinin cilde daha düz oturmasını sağlıyormuş.Evet bende ilk mikrodalgaya koyarak yaptım kullandıktan sonra da mı o şekilde dezenfekte ediliyor onda bi karar verememiştim :) yaralarim pek kalmadı ben yıkama yağlama yapmaya devam ediyorum yikayıp yagladıktan sonra taktım yağlı olunca kolay takabildim. Sizde kullanınca bir fark yarattımı peki benim ilk ameliyatım burun eğriligim vardı doktorum burun deliklerimij esitlenmesi için verdi bana
Evet benim de sol tarafım daha şiş sağ tarafım daha çökük duruyor hatta ilk açılınca bantlatım dedim yamuk bu burunBenim sağ taraf daha şişti bu aparat sayesinde eşitlendi yani eşit indi. Ama bence uzun süre takılmalı şuan eşit benim 3 ay uyurken takıcam boylece deformasyonu önlemiş oluyor. Kalın derili ise derinin cilde daha düz oturmasını sağlıyormuş.
İlk ay evdeykende takın bence. Beni gittikçe eşitlendi. İlk çıkarınca delikler kocaman duruyor ama sonra şeklini alıyor :)Evet benim de sol tarafım daha şiş sağ tarafım daha çökük duruyor hatta ilk açılınca bantlatım dedim yamuk bu burunödem diyor doktorum umarım ödemdir çünkü o tarafımdan biraz daha zor nefes alıyorum arada açılıyor kapanıyor kafasına göre kötü düşünmek istemiyorum o yüzden bakalım aparat umarım işe yarar ben biraz zorlandım uyurken onunla dün ilk gecemdi
Evet evet yamuk kalır korkusundan sürekli burnumda yemin ederim ameliyat bisey değilmiş sonraki süreç çok daha zormuş allah sabır versin herkesİlk ay evdeykende takın bence. Beni gittikçe eşitlendi. İlk çıkarınca delikler kocaman duruyor ama sonra şeklini alıyor :)
Amin canım tekrar ameliyat gerçekten zor istediğimiz gibi olur inşEvet evet yamuk kalır korkusundan sürekli burnumda yemin ederim ameliyat bisey değilmiş sonraki süreç çok daha zormuş allah sabır versin herkesumarım sorunsuz bir şekilde atlatırız❤
Merhba doktorunuzun paylasabilirmisiniz çok güzel olmusSon durum
Merhaba Yusuf öztürkcü. İnstagramında paylaşıyor çok başarılı Emre ilhanın iyi sonuç bekleme dediği burnumu yaptı.Merhba doktorunuzun paylasabilirmisiniz çok güzel olmus
Burnunuz çok güzel olmuş. Doktorunuzun sayfasına baktım yaptığı işler güzel görünüyor ancak ben bundan sonra genç bir doktora ameliyat olmayı asla cesaret edemem.3.de nokta atışı yapmam lazımMerhaba Yusuf öztürkcü. İnstagramında paylaşıyor çok başarılı Emre ilhanın iyi sonuç bekleme dediği burnumu yaptı.şimdilik çok iyiyim. Şişlerim var ama
Ben su acıdan tercih ediyorum. Genç olanlar dala yeni teknikleri öğreniyor. Teknoloji ile ilerliyor. Ama yaşı ilerlemiş olanlar yeniliğe kapalı olabilir. Ben doktorumla 2 yıl önce görüşüp ameliyattan korkup olmamıştım. Tekrar gorusunce şimdi olman daha iyi teknikler herşey 2 yılda çok gelişti demişti. Sizin incelediğiniz doktorlar Kim merak ettim. Bende baktımmı acabaBurnunuz çok güzel olmuş. Doktorunuzun sayfasına baktım yaptığı işler güzel görünüyor ancak ben bundan sonra genç bir doktora ameliyat olmayı asla cesaret edemem.3.de nokta atışı yapmam lazım
Evet çok haklı olabilirsiniz.Ama bende burnun uzun sürede vereceği tepkilere tanıklık etmiş olsun,yapacağı manevraların dönüşlerini tahmin edecek kadar sonucu olsun istiyorum.Ben 3 yıldır burun ameliyatı yapan birine ameliyat oldum teknik güzel ama yaptığı her şeyim bir dönüşü oldu.Ben su acıdan tercih ediyorum. Genç olanlar dala yeni teknikleri öğreniyor. Teknoloji ile ilerliyor. Ama yaşı ilerlemiş olanlar yeniliğe kapalı olabilir. Ben doktorumla 2 yıl önce görüşüp ameliyattan korkup olmamıştım. Tekrar gorusunce şimdi olman daha iyi teknikler herşey 2 yılda çok gelişti demişti. Sizin incelediğiniz doktorlar Kim merak ettim. Bende baktımmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?