6 haftalık düşük riski

Zeynep3meva2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2021
4
0
1
26
Merhaba hanımlar benim dün akşam kanamam oldu doktora gittik düşük riskin var dedi ama vajinal ultrasonla kalp atışı dinlendi progesteron falan verdiler 4 gün dinlen dediler ama ev taşıma telaşım var şuan mecbur kalkıyorum şuan kanamam olmuyor ama kahverengi akıntım var sürekli sizce düşük olurmu birde tatil rezervasyonumuzda vardı napicaz bilmiorum

Tatil planını ertele bence bide hiç kalkmamalisin dinlen yardımcı olacak birisi varsa o yapsın ev için bebeğinin sağlığından olma

Mecbur kalktım ve bu 3 gündür kesinlikle sırtım yere gelmedi o kadar yorgunum ki anlatamam kimsem yok biz gurbetteyiz ailem uzakta tayinimiz çıktı mecbur bütün iş benim elime bakıyordu inşallah bişi olmaz rabbim korusun nasibi varsa durur yoksada takdiri ilahi

Hiç bir iş bebeğinizden önemli olamaz sanırım.
Hiç kimse yoksa kendinize bir yardımcı tutun, eşinizden destek alın.
Evet herşey Allah'tan ama birazda çaba göstermek lazım

keske bi kac yardımcı tasıyıcı falan tutsaymıssınız. bebegın tam tutunma zamanı. bende rısk olmamasına ragmen temızlıgımı bıle yapmadım .:S tamam yıcek ekmegı olan doguyor da tevekkul ıcın once senın bısı yapman lazım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…