6 haftalik düşük yaptim

rashellim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
95
19
18
43
Merhaba hanımlar, tüp bebek yaptım ve 6.hafta da 3 gün boyunca kahverengi lekelenme sonrası şiddetli bir kaşık ve bel ağrısı ile düşük yaptım, doktorum sadece çok üzüldüm demekle yetindi, emriyoyu genetik araştırmaya göndermiştik, sağlıklı idi,neden oldu bilmiyorum, benzer durumlar yaşayan varmıdır,ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm

Ben 8 haftalık düşük yaptım tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım. Yani çok mantığı olmadığını biliyorum fakat ilk vajinal ultrasondan sonra lekelenmem başladı çok yoğun kirmizi kanamalar ve parcalar da geldi yine de duruyordu kalp atışını dinlediğimiz gün yine yoğun kanamadan düşük oldu. Ben birde fazlaca kan sulandırıci kullanıyordum hem iğne hem ilacını doktor kanamalar olunca kesti ama geç oldu sanırım

Hamile iken vajinal muayene onerilmiyor bildiğim kadarıyla, bana da aspirin alerji yaptığı için vermedi ,bende kan sulandırıci kullanmadigim için düşmüş olabilir diye düşündüm, Sende tam tersi
Ben 8 haftalık düşük yaptım tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım. Yani çok mantığı olmadığını biliyorum fakat ilk vajinal ultrasondan sonra lekelenmem başladı çok yoğun kirmizi kanamalar ve parcalar da geldi yine de duruyordu kalp atışını dinlediğimiz gün yine yoğun kanamadan düşük oldu. Ben birde fazlaca kan sulandırıci kullanıyordum hem iğne hem ilacını doktor kanamalar olunca kesti ama geç oldu sanırımmile

Hamile iken vajinal muayene onerilmiyor bildiğim kadarıyla, bana da aspirin alerji yaptığı için vermedi ,bende kan sulandırıci kullanmadigim için düşmüş olabilir diye düşündüm, Sende tam tersi
Bana da düşük riski diyorlar ama tam emin olamıyorlar:( 6+3 üm ve beta 2727 kese boyutu yüzünden sıkıntı çıkıyor.. kese boyutum 0.753 bu pazartesi de bakacaklar boş gebelik şüphesi var ya da gelişim geriliği var en son adet tarihim 17 Ekim di

Bende tüp bebek ile hamile kalmıştım malesef 6 haftada muayeneye gittim kese oluşmamıştı bir kaç gün sonda evde düşük yaptım kanama oldu

Back
X