6.haftalık gebelik

6.haftalık hamileyim gecen hafta keseyi gördük cok sukur🙏bıgun biraz sag ayagım ustune basamıyorum bastıkca sanki kutuma baskı oluyor.yasayan var mı me yapim
Bir şey yapmanıza gerek yok. Böyle olunca biraz dinlenin. Belki serviks hareketlerinden bahsediyor olabilirsiniz. Rahim ve rahim ağzı sabit değildir. Zaman zaman aşağı yukarı hareket ederler. Rahim ağzı da yumurtlama zamanı bir miktar açılır ve yumuşar, sonrasında da kapanır ve sertleşir. Belki böyle bir şey hissetmiş olabilirsiniz. Siz yine doktorunuzu da bilgilendirin içiniz rahat etsin. Sadece günlük, anlık olan bir şey ise önemli değildir, devamlı olur ise sebebin daha detaylı incelenmesi gerekir. Muhtemelen geçici bir şeydir.

Beyinsiz oldugunuz icin anlammaıs olabilirsiniz
Evet burada birbirimize bilgilerimizi aktarmak, yardımlaşmak, destek olmak için bulunuyoruz. Hakaret etmenin lüzumu yok bence de. Ben de biraz güldüm çünkü komik. Eskiler de kutu derdi, o aklıma geldi siz de deyince. Gerçekten komik yani güldük. Alınacak bir durum yok aslında.

Bende ilk defa duydum 🤣 normalde asla dalga geçmek için yazmazdım ama size beyinsiz yazdığı için aşırı gıcık oldum
Başka birine de beyinsiz olduğun için anlamamişsin yazınca ben kutuyu beyinle ilgili bir şey sandım. Ama ayak basınca beyin nasıl etkilenir bu defa da bunu çözmeye çalışınca yedim hakareti😂😂

Back
X