6. HAFTALIK GEBELİKTE RAHİM İÇİ KANLANMA - Başına gelen varmı?

ege üniversitesinde profesör ama ben özeline gidiyorum egede gidiliyormu bilmiyorum..hepimiz stress yaşıyoruz Allaha emanet miniklerimiz inşallah bişeycik olmaz hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza..

Vallahi 1 ekimde muayene var.. 7+3 olacağız. eğer kalp atışı duymazsam çıldırırım herhalde.. merakla bekliyorum bir yandan da korkuyorum.. Eşim neden herşeyin kötüsünü düşünüyorsun diye bana sitem ediyor. kafayı yiyeceğim.

Senin çok dinlenmen lazım. ayaklarının altına yastık koyup uzun uzun yatman lazım.. kanama cogu zaman tedavıyle duruyor. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın saglıkla sıhhatle.. başka sığınacak kimsemiz yok.

Canım ; betanın yüksek olması pek birşey ifade etmiyor bir saatten sonra .. sağlıklı kalp atışları ve gelişim daha mühim. SEn beta ya takılma. iğneni, ilacını kullan ve dinlen.

Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.evlatlarımıza hayırlısıyla kavustursun. Amin.

Tesekkur ederim ..kanamam durdu mide bulqntilarim basladi yarin kontrolum var rabbim guzel haberler almayi nasip etsin ins..

Tesekkur ederim ..kanamam durdu mide bulqntilarim basladi yarin kontrolum var rabbim guzel haberler almayi nasip etsin ins..

Amin inşallah. benimde kalbim ağzımdan çıkacak gibi. işteyim ama zaman geçmiyor gibi, bir yandan da yarın olmasın istiyorum dr. kötü bir haber verecek diye.. çok zor ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…