Değerlerin nasıl canımMerhabalar
Test yapıp hamile olduğunu öğrendin ve doktora gittim doktor 2 haftalık gebe olduğunu söyledi ve 1 hafta sonra kontrole gelmemi istedi kontrole gittim ve bebeğin çok küçük olduğunu ve döllenme aşamasında oldıgunu söyledi ve 1 hafta sonda tekrar gelmemi istedi tekrar gittiğimde aynı doktor bebeğin 6 haftalık olduğunu söyledi ve ultrason da bebeğin gözükmediğini söyledi şimdi 1 hafta sonra tekrar gelmemi ve bebeğin gözükmemesi halinde kürtaj olmam gerektiğini söyledi ve ben çok korkuyorum
Erken daha bekle 8. Haftaya kadar gözukur bebek kan degerlerin nasil bilmyrm ama erken daha....Merhabalar
Test yapıp hamile olduğunu öğrendin ve doktora gittim doktor 2 haftalık gebe olduğunu söyledi ve 1 hafta sonra kontrole gelmemi istedi kontrole gittim ve bebeğin çok küçük olduğunu ve döllenme aşamasında oldıgunu söyledi ve 1 hafta sonda tekrar gelmemi istedi tekrar gittiğimde aynı doktor bebeğin 6 haftalık olduğunu söyledi ve ultrason da bebeğin gözükmediğini söyledi şimdi 1 hafta sonra tekrar gelmemi ve bebeğin gözükmemesi halinde kürtaj olmam gerektiğini söyledi ve ben çok korkuyorum
10 gun sonra git kontrole başka bi dr a git böyle hemen kürtaj filan söylenmez seni hazirlamak icin söyluyodur belki ama benim arkadasimin 8. Hafta bebek gözukmedi 3 gun sonra dr kurtaja çagirdi 3 gun sonra gittiginde bebegi görduler be 1 bucuk yasinda kizi simdi umutsuzluga kapilma erken daha...Gecen hafta 600 civarı demişti doktor ve bu hafta gittiğimde doktor bana böyle diyince nevrim döndü nasıl eve geldiğimi anlamadım bakmadım bilmiyorum şuanki değeri allahım kimseye göstermesin böyle Bi durumu
Gec dollenmedir belki 600 iyi bi deger cnkuu stres ypmaGecen hafta 600 civarı demişti doktor ve bu hafta gittiğimde doktor bana böyle diyince nevrim döndü nasıl eve geldiğimi anlamadım bakmadım bilmiyorum şuanki değeri allahım kimseye göstermesin böyle Bi durumu
Son adet tarihin ney sata göre hesapladiginda kac haftalik cıkıyo bebeginKanama hiç olmadı beni şaşırtan olay geçen hafta bebeğin 2 haftalık olduğunu ve daha döllenme aşamasında olduğunu söyledi bu gün ise 6 haftalık olduğunu yani 1 ay 19 günlük olduğunu söyledi ve ben geçen hafta böyle söylediniz diye uyarınca ben 2 haftalığı tahmini söyledim Dedi şaşırdım baya
Sata göre 10 haftalik bebegin üzmek istemem seni ama kimyasal gebelik olabilir şimdiye gözukmeliydi ama gec dollenme ihtimalinide düşünürsem yine çok parlak gelmedi durumun bana ama başka bi dr a git tekrar fazlada gecikme eger gercekten 10 haftalik sagliksiz bi gebelikse ve bebek olusmadiysa seni zehirleyebilir kürtaj olman gerekir gercektendetam olarak hatırlamıyorum ama son adet temmuz 15 galiba arkadaşlar sağolun zamanınızı ayırıp ilgilendiğiniz için kesinlikle dr değiştiricem
canım benim de ilk öğrendiğimde 648 idi değerim. Sonra bir hafta 10 gün kadar sonra ancak göründü bebeğim. Sıkma canını canım bekle birazGecen hafta 600 civarı demişti doktor ve bu hafta gittiğimde doktor bana böyle diyince nevrim döndü nasıl eve geldiğimi anlamadım bakmadım bilmiyorum şuanki değeri allahım kimseye göstermesin böyle Bi durumu
Bn boş gebelik gecirdim canm ilk kan değerim 380 di ikinci 800 lü bişeydi ve 3.test 1000 cıkınca bn gittim doktora iki kat artması gerekiyo diye keseyi alttan muayenede görmüstk ama gelişmedi 7+4 te kürtaj olmustum kanama geldi zaten vücut kabul etmedi dilerim boş gebelik değildir üstten görünüyo mu senin kesen alttan mı bakıoMerhabalar
tam olarak hatırlamıyorum ama son adet temmuz 15 galiba arkadaşlar sağolun zamanınızı ayırıp ilgilendiğiniz için kesinlikle dr değiştiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?