6 haftalık. Gebeyim ama embriyo gözükmüyor ?

Cnm sen haftaya başka bi doktora git bazı doktorlar hemen olumsuz konuşup strese sokuyor 9.haftada bile kalp atışını duyan var daha erken seninki belki geç döllenme olmuştur son adet tarihine göre 6 haftaliksin daha erken yani

bhcg 1000 den önce keseyi bile göremiyorlar panik yapma bekle biraz, benimde 6 haftalık kontrolde embriyo gozukmuyordu kese vardı

Doktorla yarın görüşeceğim midem çok bulanıyor et yazınca bile midem bulanıyor sag tarafım biraz ağrıyor öyle yarın bakıcam artık

Canım panik yapma; önce dr. unu değiştir. sonra bir kan testı yaptır bir önce yaptırdığın yerde olsun ama makina değişmesin, günlük 1,5 - 2 katı artış varsa yeni dr.a git.. Bana 6. hafatada boş kese, kanama var rahimde dediler 10 gün sonra kalp atışı gördük çok şükür.. 7. 8. hatta 10. haftada kalp atışı görülebilir. panik yapma en kötü şey bebek için stresmiş. Dr. bana haber bile izleme aç komedi prog. izle dedi.. cidden

canım 1 hafta sonra gel demıs ama o zamanda gozukmezse hemen kurtaj olma sakın bekle bakalım 9. hafta gozukenlerde var - tek doktorlada sınırlı kalma bırkac yere daha gıt

Peki ultrason da embriyo gözükmeden kalp atışı dinlenebilir mi . Öyle bişi var mı Acba

Peki ultrason da embriyo gözükmeden kalp atışı dinlenebilir mi . Öyle bişi var mı Acba
Bildiğim kadarıyla yok.. ama sen son adet tarihine göre 6. Haftadasın farkında mısın canım.. geç döllenme olmuş olabilir.. benim eltimin büyük kızın kalp atışını da kendini de 8inci haftanın sonunda görmüşler ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde direk söylemişti bana böyle bişey olursa panik yapma diye.. kanaman vs yoksa ağrılar normaldir lütfen stres yapma stres bebeğin için çok çok zararlı bişey..

Bu nasıl doktor 2 haftalık öğrenilen bebeğide ilk defa duyuyorum sonra birden 6 haftaya çıkıyor. Benim kızım 4 haftalık ken gözükmüştü nokta kadardı ama gözüktü. Kuzum sen başka bir doktora daha görün doğru düzgün baksınlar can bu can hemen kürtaj diyorlar anlamıyorum

Döllenme sırasında bebek asla öğrenilmez kan testinde bile çıkmaz ki siz birde gebelik testinde çıktı diyorsunuz bebek adete 4 5 gün kala rahme girer ve rahme girdikten sonra kan değerleriniz artmaya başlar sen başka bir doktora mutlaka görün ha şöyle birşey de var doktorlar genelde en son adet tarihinden itibaren hesapladıkları için çoğunluk la 4 haftalık çıkar bebekler aslında 2 haftalıklardır ama yumurtlama dönemimiz hangi gün ve bebek rahme hangi gün girdiğini bilmedikleri için son adet döneminden hesap yaparlar ama sizin doktor biraz şaşırmış sanırım siz başka bir doktora gidin zararı olmaz hatta yararı olur sizin için

Bugün farklı doktora gittim ultrasonda gözükmedi Altan baktık gözüktü ve kalp atışlarını dinledik şükürler olsun arkadaşlar teşekkür ederim sizlerde gerçekten çok iyi geldi bana söyledikleriniz

2 haftalık gebelik diye birşey yok.
Her gebelik 4. haftadan başlar. Son adet tarihinin ilk gününden hesap edilir.. Adet günü gelmeden gebe olunduğu bilinmez dolayısıyla.
Kese küçük gibi geldi bana, görünmemesi normal bence. Biraz daha bekle. Başka doktora git ya da..
Hemen ümitsiz olma..
Geç döllenme de olmuş olabilir.. Ben 7 haftalıkken görmüştüm bebeği. Ama 8.hafta görenler de var.
Son adet tarihim kaç peki ?

Gözün aydın :) Ben de yorum yazıyordum tam.. Neyseki gerek kalmadı. Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin..
O kürtajdan bahseden doktoru ben olsam yerden yere vururum

Ben de birşey sorayım hazır gebelik konusu varken. İnsan bi umut bekliyor sarılıyor herşeye.
3 pozitif gebelik testim vardı, idrar testi yani. Ama kanda negatif çıktı. O kadar emindim ki pozitif çıkacak diye hazırladım kendimi. Hüsran oldu tabi ama Allah bilir herşeyi. Aceba diyorum yanlış olabilir mi ki kan testi ? Genelde kesin sonuç verir ama bi kaç kişi yaşamış bu olayı. 2 gün sonra adet günüm. Günüm geçene kadar bekleyip yeniliycem.. Bu durumu yaşayan oldu mu hiç aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…