Gecen hafta 600 civarı demişti doktor ve bu hafta gittiğimde doktor bana böyle diyince nevrim döndü nasıl eve geldiğimi anlamadım bakmadım bilmiyorum şuanki değeri allahım kimseye göstermesin böyle Bi durumu
Bildiğim kadarıyla yok.. ama sen son adet tarihine göre 6. Haftadasın farkında mısın canım.. geç döllenme olmuş olabilir.. benim eltimin büyük kızın kalp atışını da kendini de 8inci haftanın sonunda görmüşler ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde direk söylemişti bana böyle bişey olursa panik yapma diye.. kanaman vs yoksa ağrılar normaldir lütfen stres yapma stres bebeğin için çok çok zararlı bişey..Peki ultrason da embriyo gözükmeden kalp atışı dinlenebilir mi . Öyle bişi var mı Acba
Bu nasıl doktor 2 haftalık öğrenilen bebeğide ilk defa duyuyorum sonra birden 6 haftaya çıkıyor. Benim kızım 4 haftalık ken gözükmüştü nokta kadardı ama gözüktü. Kuzum sen başka bir doktora daha görün doğru düzgün baksınlar can bu can hemen kürtaj diyorlar anlamıyorumMerhabalar
Test yapıp hamile olduğunu öğrendin ve doktora gittim doktor 2 haftalık gebe olduğunu söyledi ve 1 hafta sonra kontrole gelmemi istedi kontrole gittim ve bebeğin çok küçük olduğunu ve döllenme aşamasında oldıgunu söyledi ve 1 hafta sonda tekrar gelmemi istedi tekrar gittiğimde aynı doktor bebeğin 6 haftalık olduğunu söyledi ve ultrason da bebeğin gözükmediğini söyledi şimdi 1 hafta sonra tekrar gelmemi ve bebeğin gözükmemesi halinde kürtaj olmam gerektiğini söyledi ve ben çok korkuyorum
Döllenme sırasında bebek asla öğrenilmez kan testinde bile çıkmaz ki siz birde gebelik testinde çıktı diyorsunuz bebek adete 4 5 gün kala rahme girer ve rahme girdikten sonra kan değerleriniz artmaya başlar sen başka bir doktora mutlaka görün ha şöyle birşey de var doktorlar genelde en son adet tarihinden itibaren hesapladıkları için çoğunluk la 4 haftalık çıkar bebekler aslında 2 haftalıklardır ama yumurtlama dönemimiz hangi gün ve bebek rahme hangi gün girdiğini bilmedikleri için son adet döneminden hesap yaparlar ama sizin doktor biraz şaşırmış sanırım siz başka bir doktora gidin zararı olmaz hatta yararı olur sizin içinKanama hiç olmadı beni şaşırtan olay geçen hafta bebeğin 2 haftalık olduğunu ve daha döllenme aşamasında olduğunu söyledi bu gün ise 6 haftalık olduğunu yani 1 ay 19 günlük olduğunu söyledi ve ben geçen hafta böyle söylediniz diye uyarınca ben 2 haftalığı tahmini söyledim Dedi şaşırdım baya
Gözün aydın :) Ben de yorum yazıyordum tam.. Neyseki gerek kalmadı. Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin..Bugün farklı doktora gittim ultrasonda gözükmedi Altan baktık gözüktü ve kalp atışlarını dinledik şükürler olsun arkadaşlar teşekkür ederim sizlerde gerçekten çok iyi geldi bana söyledikleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?