Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım.1700 çıktı.tahminen 5. hafta falan oluyor galiba. ben bugünlerde doktora gitmeyi düşünüyordum. dediklerinize göre 6. veye 7. haftada görünüyor kese. vajinal baktırmak da istemiyorum. bir hafta daha beklesem mi acaba?
merhaba kızlar ben de dün idrar testi yaptım ve 2. çizgiyi gördüm.bugün hala şoktayım.bebişim en fazla 22 günlük olabilir çünkü eşimle adetimden sonra en erken beraberliğimiz o tarihte. Ne zaman doktora gitmemi tavsiye edersiniz, ne zaman gidilmeli? Siz epey tecrübeli görünüyorsunuz bilgilendirir misiniz?
merhaba kızlar ben de dün idrar testi yaptım ve 2. çizgiyi gördüm.bugün hala şoktayım.bebişim en fazla 22 günlük olabilir çünkü eşimle adetimden sonra en erken beraberliğimiz o tarihte. Ne zaman doktora gitmemi tavsiye edersiniz, ne zaman gidilmeli? Siz epey tecrübeli görünüyorsunuz bilgilendirir misiniz?
gunaydın kızlar bende hesabıma gore 6 hafta 5 gunluk hamıleyım..5 hatalıkken gıttım cok kucuk bır kese vardı bugun gıdıcem kalp atısları ıcın inşallah bir problem cıkmaz...bundan oncekı gebelıgımı kalp atısları duyulmadıgı ıcn almışlardı şımdı korkuyorum...bakalım.........
merabalar arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim bebişin kalp atışını nezman dinleyebiliyoruz doktorum 10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi acaba ozman mı dinlicek kalp atışını birde benimde devamlı karın ağrısı çekiyorum doktara sordum devamlı dinlenmem gerektiğini söyledi karın ağrısı konusunda çok endişeleyim yeni evliyim 10 aylık doktor tavsiyesi ile hamile kaldım ilerde çocuğumun olmayacağını söledi bir sene içinde hamile kalmamı söylemişti Allahıma çok şükürler olsun hamile kalabildim
canım ben 4+5 te gittim..alttan bakıp keseyi gördüler..ama gitmeden kan teti yaptırmıştım özel hastanede..gece yeptırdık.hemen sonucunu aldık .20 tl ödedik.çok erken gitsen bişey görünmüyor..6+5 te gittim.kalp atışını gördük.bence sen önce kan testini yaptır ve folik asite başla..daha sonrada 6,5 -7 haftalıkken git..hem keseyi görürsün hemde kalp atışlarını..
ben çarşamba günü gittim yani iki gün önce normal hesaplara göre son adetime göre 6 ahftalık ama adet düzensizliği olduğu için bende doktor değerlere göre 5 haftalık olduğunu söyledi
ben 15 gün önce yaptırmıştım kan testi 118.7 çıkmıştı doktora gittim daha görünmüyo demişti 2 hafta sonra tekrar gittim göründü doktor 5 haftalık olduğunu söledi ozman hatta özellikle sordum görünüyormu die doktor görünüyo dedi değerlerinide söledi ama unuttum heyecandan değerleri
inşallah görünür hayırlısıyla...bende de var adet düzensizliği pazartesi günü gittiğimde doktor normal ultrasonda göremedi.vajinal bakalım dedi.ben istemedim.Allahım hakkımızda hayırlısını versin. garip duygular yaşıyorum.hem heyecan mutluluk biraz da tedirginlik hepsi içiçeakannehirhaftaya gidelim diyoruz bi de eşimle. bakalım ne diyecek doktorum?
canım senin bebeğin de inşallah sağlıkla dünyaya gelir.Allah isteyen herkese versin.bir de biz görsek hayırlısıyla miniğimizi![]()
krokan arkadaşım öncelikle hayırlı olsun gebeliğin. keseyi gördükleri zaman kan testi sonucun kaç çıkmıştı canım?hepinize de soruyorum ama bu konuda kafam karışık biraz.kafamçokkarıştı
yabangülü beta kaç çıkıyor sende. 411 iken doktor bişey göremedi bende.acaba normalmi? 5 haftalıkkn göründü kese diyosun o zaman betan kaçtı?
hayırlııı olsun canımmm allah kucagına almayı nasip etsin ....... bana sorarsan git bi kan testi yaptır almam gereken vitaminler var erkenden almaya başlarsınn benceee hemde için rahat eder bayanssulusmile