6 haftalık hamilelik

merve_1

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
1.151
966
323
Arkadaşlar ben altı haftalık hamileyim ama bulantı, halsizlik, baş dönmesi, akıntı ya da halsizlik hiçbirini yaşamıyorum. Hiç belirtim yok. Bu durum normal mi acaba benim gibi olan var mı ???

Arkadaşlar ben altı haftalık hamileyim ama bulantı, halsizlik, baş dönmesi, akıntı ya da halsizlik hiçbirini yaşamıyorum. Hiç belirtim yok. Bu durum normal mi acaba benim gibi olan var mı ???
Bende snn gbiydim suan cok kotuyum 10. Haftamda basladi hem cok midem bulaniyo hem karnima agri saplaniyo. Zormus dua et hic belirti yasamadan rhat gecir...

Bende 5 haftalığım bende de belirti Yok canım sadece kasık bölgemde gaz doluymuş gibi şişlik hissediyorum

Bende 5 haftalığım bende de belirti Yok canım sadece kasık bölgemde gaz doluymuş gibi şişlik hissediyorum

Bende snn gbiydim suan cok kotuyum 10. Haftamda basladi hem cok midem bulaniyo hem karnima agri saplaniyo. Zormus dua et hic belirti yasamadan rhat gecir...
Allah kolaylık versin canım ama ne bileyim böyle de tedirgin oluyorum sanki yok gibi Allah korusun meleklerimizi :)

Bişey olmasın da belirti olmaması sıkıntı değil. Doktorum pazartesi çağırdı yaklaşık onbeş gün sonraya gün verdi bende korkuyorum bide belirti olmayınca iyice tedirgin oluyorum

ben ilk hamileliğimde hiç hissetmemiştim..9 ay boyunca ne bulantı ne baş dönmesi hiiiçbişey yaşamadım..
Bu sefer de öyle olcam sanıyordum ama 6+5 civarıyım şuan, 7/24 bulantım var, hiç geçmiyo nerdeyse..
1-2 lokma bişeyler atıştırınca biraz geçer gibi olup birazsonra tekrar başlıyo..Yat kalk dua et şekerim, inşallah devamında da olmaz bulantın falan..maşallahh, kaşı bi taraflarını

Cevabın içimi rahatlattı canım teşekkür ederim :)

Bişey olmasın da belirti olmaması sıkıntı değil. Doktorum pazartesi çağırdı yaklaşık onbeş gün sonraya gün verdi bende korkuyorum bide belirti olmayınca iyice tedirgin oluyorum

Benim sat 12 mart bana da doktor 28 Nisana randevu verdi bekliyorum bende merakla Ozamana gerçi 7+ 4 olucam baya büymüş olur

Tadını çıkar benim ilk hamileliğimde 8.haftadan sonra 16. Haftaya kadar bulantım oldu,yataktan çıkamadım,yani hiç özenme bulantıya falan :)

ayyy ne güzel işte :)
benim sürekli uykum geliyor esnemekten ağzım yırtılacak
çalışmasam sorun değil de çalışırken kafam düşüyor o kötü

Benim sat 12 mart bana da doktor 28 Nisana randevu verdi bekliyorum bende merakla Ozamana gerçi 7+ 4 olucam baya büymüş olur
Benim de sat 6 mart 17 nisana çağırdı demek normal bu kadar geç çağırması. Senin de aynı aşağı yukarı

Tam bunu merak ediyordum. Benimde hiç belirtim yok göğüsüm şişmişti ilk hafta geçti. Kasıklarım içi boş gibi dolgun değil. 7.haftamdayım hiç hamile gibi hissetmiyorum unutuyorum gün içinde. Diğer gebeliklerimde dokuz ay boyunca kustum midem yandı berbattı. Bu durum anormal geliyo.
Sadece uykum çok geliyo gözlerim yanıyor.

CANIM İLLAKİ OLACAK DİYE BİRŞEY YOK Kİ BEN OĞLUMDA ÇOK RAHAT BİR GEBELİK YAŞADIM

ÇEVREMDEN DUYDUĞUMA GÖRE 7. HAFTADAN SONRA BAŞLIYOR BİRÇOK GEBEDE BU BAHSETTİKLERİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…