Bende snn gbiydim suan cok kotuyum 10. Haftamda basladiArkadaşlar ben altı haftalık hamileyim ama bulantı, halsizlik, baş dönmesi, akıntı ya da halsizlik hiçbirini yaşamıyorum. Hiç belirtim yok. Bu durum normal mi acaba benim gibi olan var mı ???
Allah kolaylık versin canım ama ne bileyim böyle de tedirgin oluyorum sanki yok gibi Allah korusun meleklerimizi :)Bende snn gbiydim suan cok kotuyum 10. Haftamda basladihem cok midem bulaniyo hem karnima agri saplaniyo. Zormus dua et hic belirti yasamadan rhat gecir...
Bende dr uma belirtm yok demistm sanslisin demisti. O kdr sansli degilmisim...Allah kolaylık versin canım ama ne bileyim böyle de tedirgin oluyorum sanki yok gibi Allah korusun meleklerimizi :)
Bişey olmasın da belirti olmaması sıkıntı değil. Doktorum pazartesi çağırdı yaklaşık onbeş gün sonraya gün verdi bende korkuyorum bide belirti olmayınca iyice tedirgin oluyorumBende 5 haftalığım bende de belirti Yok canım sadece kasık bölgemde gaz doluymuş gibi şişlik hissediyorum
Maşallah bende 15. Haftayı görürüm inşallah hayırlısıyla :)ben 15 hatftalık hamileyim hiç kusmadım.
Cevabın içimi rahatlattı canım teşekkür ederim :)ben ilk hamileliğimde hiç hissetmemiştim..9 ay boyunca ne bulantı ne baş dönmesi hiiiçbişey yaşamadım..
Bu sefer de öyle olcam sanıyordum ama 6+5 civarıyım şuan, 7/24 bulantım var, hiç geçmiyo nerdeyse..
1-2 lokma bişeyler atıştırınca biraz geçer gibi olup birazsonra tekrar başlıyo..Yat kalk dua et şekerim, inşallah devamında da olmaz bulantın falan..maşallahh, kaşı bi taraflarını
Bişey olmasın da belirti olmaması sıkıntı değil. Doktorum pazartesi çağırdı yaklaşık onbeş gün sonraya gün verdi bende korkuyorum bide belirti olmayınca iyice tedirgin oluyorum
Tadını çıkarArkadaşlar ben altı haftalık hamileyim ama bulantı, halsizlik, baş dönmesi, akıntı ya da halsizlik hiçbirini yaşamıyorum. Hiç belirtim yok. Bu durum normal mi acaba benim gibi olan var mı ???
ayyy ne güzel işte :)Arkadaşlar ben altı haftalık hamileyim ama bulantı, halsizlik, baş dönmesi, akıntı ya da halsizlik hiçbirini yaşamıyorum. Hiç belirtim yok. Bu durum normal mi acaba benim gibi olan var mı ???
Karnina mide kismina dogru agri saplanip ciktigi oldumu hic ?ben 15 hatftalık hamileyim hiç kusmadım.
Yok canım olmadı niye sordun ki ???Karnina mide kismina dogru agri saplanip ciktigi oldumu hic ?
Benim de sat 6 mart 17 nisana çağırdı demek normal bu kadar geç çağırması. Senin de aynı aşağı yukarıBenim sat 12 mart bana da doktor 28 Nisana randevu verdi bekliyorum bende merakla Ozamana gerçi 7+ 4 olucam baya büymüş olur
15 haftalik olana sormustum :) bende 2 gundur oyle bi agri vardaYok canım olmadı niye sordun ki ???
Arkadaşlar ben altı haftalık hamileyim ama bulantı, halsizlik, baş dönmesi, akıntı ya da halsizlik hiçbirini yaşamıyorum. Hiç belirtim yok. Bu durum normal mi acaba benim gibi olan var mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?