6 haftalık hamilelik

Arkadaşlar ben altı haftalık hamileyim ama bulantı, halsizlik, baş dönmesi, akıntı ya da halsizlik hiçbirini yaşamıyorum. Hiç belirtim yok. Bu durum normal mi acaba benim gibi olan var mı ???

29+2 yim, hala bir belirtim yok, 10. Haftada başlayan bel ağrım dışında hiç belirti olmadı. :) sadece bebeğin büyümüş olmasına bağlı kolay yoruluyorum artık. Maşallah bana :)

Bende doktora gittim 6 Nisa'nda bebeğim çok küçüktü kese felan vardı haftasını öğrenemeden geldik 6 haftalık vardır galiba benimkinde hiç bi belirti yok korku oluyo ister istemez rahatlık Batıyo bize bide ilk hamileliğim ondan galiba bu stres

Ultrason kağıdın varmı canım orda yazar kaç haftalık olduğu

Kese göründü bebekide az bi şey gördük salı günü randövüm var inşallah bebeğide görürüm kalp atışınıda duyarım

Aynı durumdayız bende pazartesi gidicem :)

Yazarım inşallah o günü sabırsızlıkla bekliyom bide bende ani hareketler var bu sakıncalımıdır

Bebeği suyu koruyo diyorum bi yandaysa kendimi rahatlatıyorum

Arkadaşlar ben altı haftalık hamileyim ama bulantı, halsizlik, baş dönmesi, akıntı ya da halsizlik hiçbirini yaşamıyorum. Hiç belirtim yok. Bu durum normal mi acaba benim gibi olan var mı ???

çok normal merak etmeyin. ilerleyen günlerde başlayabilir. ama hamilesiniz diye bulantım illa diye düşünmeyin. Bende hiç olmadı çünkü. 7. haftadan sonra aşırı halsizlik ve yorgunluk oluştu, akıntımda genel olarak vardı.

Aynen ya ben hiç hamile değilim gibi valla insan korkuyo

29+2 yim, hala bir belirtim yok, 10. Haftada başlayan bel ağrım dışında hiç belirti olmadı. :) sadece bebeğin büyümüş olmasına bağlı kolay yoruluyorum artık. Maşallah bana :)
Merhaba ..bebeginizin cinsiyeti ne acaba?? Bended hic belirti yok suan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…